Haberler

Son dakika haberleri... Ümit Özdağ'dan saldırıya uğrayan gazeteci Poyraz'a destek açıklaması (2)- Yeniden

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Sayın Yazıişleri Müdürlerine;'Ümit Özdağ'dan saldırıya uğrayan gazeteci Poyraz'a destek açıklaması' başlıklı haberimizi kaynagındahn alınan son bilgilerle yeniden geçiyoruz.

Sayın Yazıişleri Müdürlerine;

'Ümit Özdağ'dan saldırıya uğrayan gazeteci Poyraz'a destek açıklaması' başlıklı haberimizi kaynagındahn alınan son bilgilerle yeniden geçiyoruz. Aşağadaki haberin dikkate alınması rica olunur.

-----------------------

YENİDEN

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde belediye binası önünde yaptığı basın açıklamasında 11 Nisan'da evinin önünde bir grup tarafından darbedilen gazeteci-yazar Ergün Poyraz'a destek verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Aydın'ın Kuşadası ilçesine geldi. Özdağ ilk olarak geçen 11 Nisan'da evinin önünde bir grup tarafından saldırıya uğrayan gazeteci yazar Ergün Poyraz'ı evinde ziyaret etti. Çarşıda esnaf ile bir araya gelen Özdağ, ardından Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde Poyraz'ın saldırıya uğraması ile ilgili basın açıklaması yaptı. Burada, bir gazetecinin 'Ergün Poyraz hakkında da şantaj, tehdit, hakaret davaları var. Bu konuda Uşak'ın Eşme ilçesinde yarın davası olacak. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?' sorusu üzerine Özdağ, "Siz bir gazetecinin dövülmesine karşı mısınız?" diye sordu. Gazetecinin 'Karşıyız' yanıtı üzerine "Bir gazeteciyi şiddete karşı savunmak için gazetecinin kişilik özelliklerini bilmemiz gerekmiyor. Size de bir saldırı olsa sizi de aynı şekilde savunuruz. Daha önce ilişkileri iyiymiş, kötüymüş onlar bizi ilgilendirmiyor. Bir gazeteci bir ihalede yolsuzluk var dediği için o ihaleyi düzenleyen firmanın mensupları tarafından dövülüyor" dedi.

Basın açıklamasından sonra Kuşadası Ticaret Odası ve Kuşadası Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nı ziyaret eden Özdağ, daha sonra partisinin düzenlediği iftar programına katıldı. Ümit Özdağ, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programından sonra kentten ayrıldı.

Haber:  KUŞADASI (Aydın),


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title