Haberler

Son dakika haberleri | İsrail askerleri Batı Şeria'nın kuzeyinde bir Filistinliyi öldürdü

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi... İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyine düzenlediği baskınlarda bir Filistinli öldü, 3 kişi yaralandı.

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyine düzenlediği baskınlarda bir Filistinli öldü, 3 kişi yaralandı.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail ordusu, sabah saatlerinde Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin'deki mülteci kampı ve civardaki beldelere baskın düzenledi.

Baskınlarda Burkin beldesinden 21 yaşındaki Filistinli Ahmed Muhammed başına isabet eden kurşun sonucu hayatını kaybetti, 3 kişi de gerçek mermiyle yaralandı.

Filistinli direniş örgütü İslami Cihad Hareketi, Cenin'de öldürülen Filistinlinin mensubu olduğunu duyurdu.

İsrail güçleri 12 kişiyi gözalına aldı

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise Cenin'e düzenlenen baskınlarda silahlı çatışmalar çıktığı ve 12 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, 7 Nisan'da Tel Aviv'de üç İsraillinin öldüğü silahlı saldırıyı düzenledikten sonra öldürülen Filistinli Raid Hazım'ın ailesinin evi için yıkım emri çıkarıldığı kaydedildi.

Ramazan ayına girerken İsrail ve Filistin'de gerilim ve şiddet artmıştı. İsrail'de düzenlenen üçü silahlı dört saldırıda 14 İsrailli hayatını kaybetmiş, bu olaylarda saldırganlardan ikisinin Cenin beldesinden olduğu açıklanmıştı.

İsrail ordusunun nisan boyunca işgal altındaki Batı Şeria'ya düzenlediği baskınlar ve çıkan olaylarda 4'ü çocuk en az 24 Filistinli öldürülmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Şeria İsrail Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title