Haberler

Son dakika haber... GÜCELLEME - Tekirdağ'da tarlada gömülü bulunan kadın cesedine ilişkin gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, başından tabancayla vurulmuş ve bir tarlaya gömülmüş halde bulunan kadın cesedine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, başından tabancayla vurulmuş ve bir tarlaya gömülmüş halde bulunan kadın cesedine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, ilçe çıkışında boş bir tarlada açtıkları çukurda, başından tabancayla vurulmuş kadın cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin, Yeniçiftlik Mahallesi'nde yaşayan Yeter Yılmaz'a ait olduğu belirlendi.

Olayla ilgili yapılan araştırma sonunda, Yılmaz'ın arkadaşı olduğu öne sürülen, ilçede çiftçilik yapan, evli ve 2 çocuk babası Kemal K. ile oğlu Ali K. ile kepçe operatörü Ö.Ş. gözaltına alındı.

Kemal K'nin, Yılmaz ile boş bir tarlada tartıştığı ve Yılmaz'ı tabancayla başından vurarak öldürdükten sonra, açtığı çukura gömdüğü, tarlayı da kepçe operatörüne düzelttirdiği öne sürüldü.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kemal K. tutuklandı, Ali K. ve Ö.Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Marmara Ereğlisi Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title