Haberler

Gaziosmanpaşa'da 796 konut hak sahipleriyle buluştu

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da 796 konut hak sahipleriyle buluştu

Başkan Usta ilk daire sahibinin evine çay içmeye gideceği sözünü verdi

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da noter huzurunda gerçekleştirilen ve yapımı tamamlanan 796 Konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerinin daireleri kura çekimiyle belirlendi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilk daire sahibinin evine çay içmeye gideceği sözünü verdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm konutları hak sahipleriyle buluşmaya devam ediyor. Kura çekiminde yapımı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi noter huzurunda gerçekleştirildi. Depreme dayanıklı, sosyal donatı alanı ve otoparkı olan konutlara uzun bir aradan sonra kavuşmanın kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, göz yaşlarına hakim olamadı. İstiklal Marşı'nın ardından ilk kura çekimini Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta gerçekleştirdi. Kura çekiminde ilk daire sahibinin evine çay içmeye gideceği sözünü de veren Başkan Usta ardından kura çekimine devam etti.

"Kura çekilirken duygulanmaları, kuşkusuz bizi de duygulandırdı"

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Sarıgöl konutları bizim 2013 yılında temeli atılmış olan fakat bazı aksaklıklardan dolayı tamamlanamayan bir projeydi. Bugün kura çekimiyle 796 konutun hak sahipleri buranın dokusuna, kültüne uygun bir şekilde yaşayacaklar. Bu proje güzel, konforlu ve güvenli. Ayrıca yüzme havuzları, spor salonları ve yeşil alanları bulunan bir yaşam alanı oldu. Sarıgöl Mahallemizin en geri kalmış ve ücra bir mahallemizdi. Güvenli bir bina ve mahalle olarak hizmete alınmış olması da ayrıca memnuniyet verici bir durum. Buradaki vatandaşlar bu konutların tamamlanmasını uzun süredir bekliyordu. Kura çekilirken duygulanmaları, kuşkusuz bizi de duygulandırdı. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında sayın cumhurbaşkanımızın önemsediği ve startını verdiği projelerden bir tanesiydi. Diğer projelerde hızlı bir şekilde devam edecek. Bu en zor ve meşakkatli bir proje oldu. Bugüne kadar yaklaşık 5 bine yakın konut tamamladık bununla beraber şuan yapımı devam eden 3 bin 383 konut projesi var. Bir kısmı 2021 yılında diğer bir kısmı 2022'nin başında inşallah bitecek" dedi.

(Sİ-ZA-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Noter Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title