Haberler

Son dakika haberleri! Seyir halindeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde seyir halindeki otobüste çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde seyir halindeki otobüste çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Otoyolun Ankara istikametinde seyreden İ.K. (55) idaresindeki 34 FT 7311 plakalı çift katlı yolcu otobüsünün motor bölümünden, Kalayık Mahallesi mevkisinde dumanlar çıkmaya başladı.

Durumun fark edilmesi üzerine şoför, aracı emniyet şeridine çekerek yolcuları tahliye etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Tahliye esnasında yaralanan iki kişi ile dumandan etkilenen 4 kişiye sağlık ekiplerince müdahale edildi.

İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangın, otobüste hasara neden oldu.

Kaza nedeniyle kontrollü sağlanan ulaşım, temizlik çalışmalarının ardından normale döndü. Aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu yolcular, bölgeye gönderilen otobüsle yollarına devam etti.

"Aracın arızalı olduğunu hissettik"

Yolculardan Halil İbrahim Erdoğan, AA muhabirine, İstanbul-Samandıra'dan bindiği otobüsten Adapazarı'na geldiğinde duman çıkmaya başladığını ve burada bakıma alındığını söyledi.

Daha sonra tekrar yola çıktıklarını belirten Erdoğan, "Sakarya-Düzce arasında yine duman çıkmaya başladı. Yangın yerinin hemen önündeydim. Yanmaya başlayınca hemen indim, bir baktım kaçan kaçana. Yaralanan oldu ama fazla bir şey yok. Şikayetçiyim." diye konuştu.

Adem Şenyüz de Sakarya'dan bindiği otobüsün daha sonra terminalde tamirhaneye uğradığını aktararak, "Aracın arızalı olduğunu hissettik ama herhalde ufak bir şeydir diye düşündük. Biz de dışarıda bekledik. Tamirini yaptılar ancak bende şüphe uyandı çünkü arabada mazot kokusu vardı. Seyir halindeydi kaptan, duman çıktığında kenara yanaştı, üzerine düşeni yaptı. Fakat araçtaki arızayı gideremedikleri için bu olay meydana geldi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Otoyolu İtfaiye Sakarya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title