Haberler

Son dakika haberi: ERZİNCAN/KARS - Sokağa çıkma kısıtlamasının ardından cadde ve sokaklar boş kaldı

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre ERZİNCAN Erzincan Cumhuriyet Meydanı genel ve detay drone görüntüsü Polis ekipleri tarafından yasaklara uymayan vatandaşları eve bırakması KARS Cadde ve sokaklardan görüntü Polis ekiplerinin denetim yapması Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sokağa...

ERZİNCAN

Erzincan Cumhuriyet Meydanı genel ve detay drone görüntüsü

Polis ekipleri tarafından yasaklara uymayan vatandaşları eve bırakması

KARS

Cadde ve sokaklardan görüntü

Polis ekiplerinin denetim yapması Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan, Iğdır, Tunceli, Erzincan'da araç ve insan yoğunluğu en düşük seviyeye indi.

Erzincan'daki Cumhuriyet Meydanı, Ordu, Halitpaşa, Fevzipaşa ve 13 Şubat caddeleri, Kars'ta Faikbey ve Kazım Karabekir Paşa caddeleri ile Cumhuriyet Meydanı ve tarihi Kars Kalesi, Iğdır'da yoğunluğun fazla olduğu Atatürk ve Vali Yolu caddeleri ile Zübeyde Hanım Bulvarı, Tunceli'de Sanat Sokağı, Cumhuriyet Caddesi, Yeraltı Çarşısı üstü, Palavra ve Seyit Rıza meydanları, Ardahan'da Kongre ve Lise caddeleri ile Milli Egemenlik Parkı, Ağrı'da ise Cumhuriyet, Kağızman ve Eski Van caddeleri yasağın başlamasıyla sessizliğe büründü.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Meydanı Cumhuriyet Erzincan Kars Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title