Haberler

Son dakika haber! Konya'da parkta bir gencin öldürülmesine ilişkin 3 sanığın 18'er yıla kadar hapsi istendi

Güncelleme:

Son dakika haber... Konya'da bir gencin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla ilgili 3 tutuklu sanığın 12 yıldan 18'er yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.

Konya'da bir gencin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla ilgili 3 tutuklu sanığın 12 yıldan 18'er yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.

Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Mehmet Demirtaş'ın (18) öldürülmesine ilişkin duruşmaya, tutuklu sanıklar Mustafa D, Ramazan Ş ve Ahmet Furkan E. ile taraf avukatları katıldı.

İddia makamı duruşmada açıkladığı mütalaasında, olaydan bir gün önce kız arkadaşıyla sokakta yürüyen sanık Ramazan Ş'nin, Can Ö. ve arkadaşlarınca darbedildiği belirtildi.

Müdahale üzerine taraflar arasında çıkan tartışma sonrası Ramazan Ş'nin durumu anlattığı arkadaşlarıyla aynı gün olay yerine giderek kavga ettiği Can Ö'nün yaralandığı aktarıldı.

Ertesi gün tarafların bir parkta tekrar buluşma kararı aldıkları tespitinin yer aldığı mütalaada, sanık Ramazan Ş'nin diğer sanıklar ve birkaç arkadaşını daha yanına alarak olay yerine gittiği, burada çıkan tartışma üzerine olayın gerçekleştiği bildirildi.

Mütalaada sanıkların, fikir ve eylem birliği içerisinde suç işledikleri tespitine yer verilerek, "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18'er yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.

Duruşma eksik hususların giderilmesi için ertelendi.

Merkez Meram ilçesi Hadimi Mahallesi Uzun Mehmet Sokak'ta 24 Ekim 2020'de çıkan kavgada, silahla vurulan Mehmet Demirtaş hayatını kaybetmiş, gözaltına alınan Mustafa D, Ramazan Ş. ve Ahmet Furkan E. tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Demirtaş Ahmet Furkan Konya Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title