Haberler

Ormanlık alanda başından silahla vurulmuş ve eli bileğinden kesilmiş 2 erkek cesedi bulundu

Güncelleme:

Bursa ile Yalova sınırında biri başından silahla vurulmuş, diğeri ise eli bileğinden kesilmiş halde 2 erkek cansız bedeni bulundu. Eli kesik olan cansız bedenin sahibinin kuyumcu olduğu ve bir süredir alacak verecek meselesinden dolayı tehdit aldığı öğrenildi.

Yalova'da 13 Mayıs'ta ailelerinin İl Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulunduğuÖ.S.S. ile Y.E. için arama çalışması başlatıldı. Armutlu ilçesine bağlı Selimiye ve Hayriye Köyü arasındaki ağaçlık alanda hareketsiz yatan kişilerin olduğu yönünde yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Cesetlerin Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde kuyumculuk yaptığı öğrenilenÖ.S.S. ile İstanbul'da akaryakıt istasyonu sahibi olan Y.E. ait olduğu tespit edildi.

Son dakika haber! Başından silahla vurulmuş ve eli bileğinden kesilmiş 2 erkek cesedi bulundu

SAĞ ELİ BİLEĞİNDEN KESİLDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Yapılan incelemedeÖ.S.S.'nin elinin bileğinden kesildiği, Y.E.'nin de başından silah yarası olduğu belirlendi. Cenazeler Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Gemlik ve Armutlu İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika haber! Başından silahla vurulmuş ve eli bileğinden kesilmiş 2 erkek cesedi bulundu

ALACAK VERECEK MESELESİNDEN DOLAYI TEHDİT ALIYORMUŞ

Öte yandan aslen Muş Bulanık nüfusuna kayıtlı olan ve Çiftlikköy ilçesinde kuyumculuk yapan Ö.S.S.'nin alacak verecek meselesinden dolayı bir süredir tehdit aldığı ve bu nedenle kısa süre önce ailesini Antalya'ya götürdüğü iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Armutlu Yalova Bursa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title