Haberler

Son dakika... Otomobilin çarptığı motokurye öldü

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre Ankara'da üniversite öğrencisi motokuryenin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin kamera kaydına, kazaya sebep olan otomobilin motosiklete çarpmadan önce hava yastığının ve kapısının açıldığı yansıdı.

Ankara'da üniversite öğrencisi motokuryenin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin kamera kaydına, kazaya sebep olan otomobilin motosiklete çarpmadan önce hava yastığının ve kapısının açıldığı yansıdı.

Çankaya ilçesi Dikmen semtinde dün yaşanan ve motokurye olarak çalışan Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölümü 3. sınıf öğrencisi Ahmet Rüştü Bayar'ın (22) hayatını kaybettiği trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri, çarpmanın şiddetini gözler önüne serdi.

Kazaya ilişkin kamera kaydında dik bir yokuştan hızla inen otomobilin motosiklete çarpmadan önce başka bir araca çarparak savrulduğu, kontrolden çıkan otomobilin hava yastığı ve kapısının açıldığı görüldü. Çevredeki vatandaşların Bayar'a yardıma koştuğu anlar da kamera kaydına yansıdı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü İ.C'nin tedavisine devam edilirken polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar'dan taziye mesajı

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında üniversite öğrencisi Bayar'ı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü yaşadığını belirtti. Ünüvar, "Öğrencimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına ve tüm Ankara Üniversitesi camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Dikmen 1006. Cadde'de dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada, İ.C. yönetimindeki 34 HU 9474 plakalı otomobilin, sipariş dönüşü iş yerine giden Bayar'ın kullandığı motosiklete arkadan çarpması sonucu ağır yaralanan üniversite öğrencisi, kaldırıldığı 29 Mayıs Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü İ.C ise Gazi Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Ahmet Rüştü Bayar'ın cenazesi, bugün memleketi Çankırı'da toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Üniversitesi Çankaya Ankara Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title