Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: AK Parti programından dönen 3 genci ölüme götüren kaza, şoförün uyuması nedeniyle olmuş

Son dakika! Niğde'de AK Parti'nin programından dönen öğrencileri taşıyan araç, sabah saatlerinde kaza yaptı. Araçta bulunan 3 öğrenci hayatını kaybederken, 41 öğrenci de yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hastane önünde yaptığı açıklamada kazanın nedenine ilişkin bilgilendirmede bulundu. Bakan Soylu, "Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (27)

Haydar:

Üniversite öğrencilerinin tıka basa doldurulmuş uykusuz bir şoförün kullandığı otobüste parti gezisinde ne işi var.Yazık değilmi bu gençlere Aynı şey CHP li gençlerin otobüsünde olsa partiyi topa tutmuş ortalığı ayağa kaldırmıştınız.

324
68
yanıtYanıtla
Recep Özdemir:

ORTALIĞI SİZDE AYAĞA KALDIRIN BAKALIM ÖLENİ GERİ GETİREBİLECEKMİSİNİZ HAYIR VE ŞERRİN ALLAHTAN OLDUĞUNA İNANAN VE ÖLÜMÜN VAKTİ GELDİĞİNDE NE BİR NEFES FAZLA NE BİR NEFESİN AZ OLACAĞINA İNANCI OLAN SENİN GB DÜŞÜNMESİ ACABA NEKADAR DOĞRU

yanıt35
yanıt142
Haydar:

Recep özdemir dinimizi siyasetinize alet etme kolaycılığından vazgeçin CHP otobüsü olsa gene böyle konuşurmuydun.

yanıt97
yanıt14
Alioz:

Recep Özdemir burada gelip Müslümanlık taşlama millete be cahiliye. Dediklerini herkes gayet iyi biliyor zaten. Öğrenci çocukların herhangi bir parti etkinliğinde ne işleri var. Niye bu çocukların beyni yikaniyor. Onu soruyoruz.

yanıt66
yanıt10
Bulent :

Recep ağa Haydarın söylediklerinin neresi yanlış.Adanadaki mitinge Konya'dan öğrenci taşı

yanıt48
yanıt3
Onder Yildiz:

kafamda deli sorular.Neden bir yerden bir yere gençleri taşiyorsunuz partiniz için.İkincisi çoğu zaman otobüs kazaları oluyor neden böyle ilgilenmiyorsunuz?

255
32
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bindirilmiş kıtalar diye bir video izledim. Mitinge katılanlar çok gösterilsin diye Ülkemin ll ve İlçelerinden otobüslerle miting alanına vatandaşların taşındığını gösteriyordu. Peki bu insanlar ve otobüsler bedava mı geliyorlar veya masrafları kim karşılıyor, bilebilsek...

233
45
yanıtYanıtla
bekir yapici:

TABIKI SAHSI SERVETLERINDEN DEGIL MUHTEMELEN HARCANAN PARA VATANDASIN CEBINDEN AMA SORULUNCA DEVLET SIRRI OLUYOR:

yanıt0
yanıt0
Dr.Kimbel:

Adanada gençler yokmu neden konya dan adana ya gençler götürülüyor anlam veremiyorum allahbrahmet eylesin

243
35
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Aaaa kardeş, sen ''akepe taşımacılığı'' diye bir terim duymadın herhalde... Reklamı bile var yaaa, hani ''Taşımacılık, mitinglerde ve seçimlerde bizim işimiz...'' diye devam eden reklam.

yanıt59
yanıt7
Çınar Saraç:

Adana’da gidecek insanlar vardı onlar yetmez diye bütün şehirlerden otobüs kaldırıp Adana’ya götürdünüz ben Adana da yaşayan biri olarak bunu biliyorsam burda çıkıp şöfor uyumuş demek mantıklı mı , şöföre bahane bulmuyorum o kadar insanı oraya götürenler suçlu

196
34
yanıtYanıtla
SEDAT AYBERK:

Ya şu durumda bile particilik yapıyorsunuz ayıp vefat edenlere ALLAHtan rahmet diliyorum

119
76
yanıtYanıtla
Bulent :

Bu ülke sayenizde taşımalı mitingi de gördü.

153
20
yanıtYanıtla
Bulent :

3 saatlik yolda ne uyuyacak.hemen suçu şoföre atın.Taşımalı eğitimden taşımalı mitinge

150
22
yanıtYanıtla
Mustafa Bülbül:

Mting miting gençleri gezdirin durun bakalım, orda çok görünelim, burda ezik kalmayalım diye kıyın bu gençlere!

147
20
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Tevekkeli bu kadar öğrenciyi toplayıp getirmişler.

135
22
yanıtYanıtla
vedat cici :

akpli öğrenciler ayrıştırmaya devam

123
26
yanıtYanıtla
Bulent :

Recep ağa Haydarın söyledikleri yanlışmı ona cevap ver

49
8
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bırak o aburcuburcuları yahu, nalıncı keseri gibi hep kendilerine yontarlar...

yanıt21
yanıt1
Bozkurt :

GEÇTİĞİMİZ C.TESİ GÜNÜ CHP MALTEPE MİTİNGİ VARDI.POLİS MİTİNGE GELENLERİN ARAÇLARINI ARA SOKAKLARA YÖNLENDİRDİ.BİZİM EVİN CİVAR SOKAKLARINA TRAKYA-ANADOLU İLLERİNE AİT YÜZLERCE OTOBÜS PARK ETTİ.NE TESADÜF DEĞİL Mİ?TIPKI AKP MİTİNGİ GİBİ.

1
0
yanıtYanıtla
millet yorumu:

tek söforle niye mitinge gitti sofor ne yapsın

0
0
yanıtYanıtla
Davut DOĞRU:

Çalıştığım yerde İŞKUR'lu bir abi var. Üç sene önce miting var diye belediye araba tutup bunların hepsini işten çıkarma tehdidiyle göndermişler. Yolda araç kaza yapınca abi sakat kalıyor. O günden beri adamcağız hakkını aramaya çalışıyor lakin hiç bir şey yok.

0
0
yanıtYanıtla
bilen bilir:

Bilimle eğitimle uğraşması gereken gençler ne işlerle uğraşıyor.gerci bu ülkede bilimle karın doymuyor partili ol daha iyi

0
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

COK YAZIK BU GENCLERIN VEBALI TASIMALI MITINGI ICAD EDENLERDE AHIRETE INANIYORLARSA HESABINI VERECEKLERINIDE BILMELERI GEREK AYRICA IKDIDARLARININ DEVAMI ICIN HER TÜRLÜ ABIDIK GUBIDIGI MUBAH GÖRENLERE GÜVENILMEYECEGINI BIR KEZ DAHA GÖRDÜK:

0
0
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Bu insanların ölümünden AKP sorumludur.

0
0
yanıtYanıtla
vatancı:

öğrenciler şehit sayılmalı

0
0
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

bunca masraf nerden karşılanıyor,stadın içi ''gösteri''nin ardından haberlerde çıktı ekmekler yerlerde duruyor her taraf pis,öğrencileri konser,festival adı altında kandırıp otobüs otobüs götürülmüş,yolda kaza yapıp vefat edenler olmuş vebali sadece şoföre mi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title