Haberler
Güncelleme:

Son Dakika! Adalet Bakanlığı'na atanan Bozdağ'dan ilk sözler: Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum

Son dakika: Abdulhamit Gül'ün yerine Adalet Bakanlığı'na atanan Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Daha önce de Adalet Bakanlığı görevini üstlenen Bozdağ, "Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı görevini şahsıma emanet eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a takdir/tensipleri için şükranlarımı sunuyorum" dedi. Bozdağ ayrıca Gül'e de emeklerinden dolayı teşekkür etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

YazıYORUM:

Bayrak değişimi. Tecrübeli bir Bakan. Oldukça başarılı olacağına kanaatimiz var Allah razı olsun Sayın Gül'de başarılı bir süreç yürüttü. Görev değişiklikler ayrı bir enerji ve ayrı bir güç vermektedir. Sayın Gül'de yine bir başka alanda hizmet için devrede olacaktır. Her iki bakanımıza başarılar dileriz. Cumhurbaşkanımızın atmış olduğu her adımda güçlenen bir ülke konumuna geliyoruz.

21
213
yanıtYanıtla
Behlûlê Mahî:

Çevir kazı yanmasın

yanıt30
yanıt6
Heyy Heyyy:

Ülkemizde pek adalet yok

141
13
yanıtYanıtla
Klm :

Eee Türkiye de eğitimden ekonomiye Adlet sistemine kadar bir Düzen gerçeklik olmadığı İÇİN Değişip duruyor . Bu demekli istikrar yok bir Şirkete müdür Gemel müdür Dayanmıyor ise sistem de Ağrıza var demektir Şirket yönetimi değişmeli Beyaz yakalılar DEĞİL..!! Sonuç ortada memur ataması gibi değiş dur Önce siz kafaları ve sistemi değiştirin gerisi kendini bulur..!!

130
15
yanıtYanıtla
tarık yılmaz:

İlk icraatınız süresiz nafaka saçmalığını bitirmek olsun...Artık aile bakanlığından (kadın bakanlığı) umut yok feministlerin sözü geçiyor orda. Süresiz nafaka saçmalığı bitmeden seçime girerseniz sonuç hüsran olacak...Dost acı söyler... Bana zulüm edene oy verecek değilim.

106
18
yanıtYanıtla
Fenerli :

İnşallah engelli vatandaşlarımız bile suresiz nafaka hapsine giriyor sanki cinayet işledi gerçi katil bile 30 yıl sonra serbest ama nafaka ancak ölünce bitiyor tam bir saçmalık

yanıt36
yanıt2
Demir Acer :

Giden affini gelen şükranlarını, çok duygusal ya gözlerim yasardi.

113
10
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Eee ne bekliyordun onuda yazsaydin bari

yanıt0
yanıt5
Mehmet Anıl Mete:

Adalet Sarayımız var adalet yok, adaleti olmayan yerin Adalet Bakanı var...

104
15
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu başlangıç çok istifa ve atamalar gelebilir. Bunun anlamı AKP'de nostalji rüzgarlarının eşliğinde son tango yapılıyor. Esasen bir seçim hükümeti mahiyetinde gerçekleşiyor bu yer değiştirmeler.

106
11
yanıtYanıtla
Fenerli :

4 yıldır devam eden nafaka yargı paketi çalışmaları bakalım daha ne kadar süreç alacak, ancak kabirde biten bu süresiz nafaka zulmü ne zaman bitecek

86
3
yanıtYanıtla
tarık yılmaz:

Süresiz nafaka ilkelliği bitmeden seçime girerlerse sonu hüsran olacak.

yanıt22
yanıt5
Kenan Tetik:

Hayırlı olsun inşallah kaplumbağa gibi çalışan olmayan adalet düzelir 4 yıldır kazandığım halde alamadığım tazminatımı alırım

45
16
yanıtYanıtla
Burak Güran:

Eskiden buradaydın, ne icraatın oldu ? bu giden niye gitti? ne icraatı oldu ? niye gittin niye geldin ?. Çevir çevir aynı hikaye .

24
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title