Haberler

Soma'daki Maden Faciası

Manisa Baro Başkanı Balkız: "Soma davasının ne zaman başlayacağı tam olarak belli değil. Fakat yılbaşından önce olmaz diye biliyorum"

Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, Soma davasının ne zaman başlayacağının tam olarak belli olmadığını belirterek "Yılbaşından önce olmaz diye biliyorum" dedi.

Balkız, gazetecilere yaptığı açıklamada 301 kişinin hayatını kaybettiği Soma'daki maden faciasına ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunun eylül ayı başında Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim edilmesi yönünde beklentileri olduğunu hatırlattı.

Dava duruşmalarının Akhisar'da görüleceğini hatırlatan Balkız, "Soma davasının ne zaman başlayacağı tam olarak belli değil. Fakat yılbaşından önce olmaz diye biliyorum" dedi.

Ombudsman Abdullah Cengiz Makas ve beraberindeki 5 kişilik uzman heyetin 18 Ağustos günü Manisa'ya geleceğini kaydeden Balkız, heyetin Soma'daki maden faciası ardından baronun verdiği hukuk hizmeti hakkında bilgi alacağını sözlerine ekledi. - Manisa

Kaynak: AA / Güncel

Zeynel Balkız Akhisar Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title