Haberler

SOLOTÜRK, şehit er Altuğ için Yalova semalarında uçtu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin gösteri ekibi SOLOTÜRK, şehit er Muhammed İslam Altuğ anısına memleketi Yalova semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin gösteri ekibi SOLOTÜRK, şehit er Muhammed İslam Altuğ anısına memleketi Yalova semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı üzerinde gerçekleştirilen gösteri, 24 Haziran'da Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki karakolda silah kazası sonucu şehit olan er Altuğ'a ithaf edildi.

Belediye Başkanı Vefa Salman, gösteri öncesi meydanda yaptığı konuşmada, SOLOTÜRK'ün iki yıl önce Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kente gelişinin yıl dönümünde de gösteri yaptığını anımsattı.

Yalova ile SOLOTÜRK arasında duygusal bir bağ oluştuğunu ifade eden Salman, "Kendilerine yurt içinden ve yurt dışından talep çok fazla ama sağ olsunlar başta Hava Kuvvetleri Komutanlığı, yine burada bize yardımcı olan Hava Meydan Komutanımız Pilot Albay Zeki Koltukoğlu olmak üzere Yalova adına, Yalovalılar adına SOLOTÜRK ekibinin hepsine şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Salman, konuşmasının ardından SOLOTÜRK pilotlarına "Yürüyen Köşk" maketi hediye etti.

Yalova semalarındaki uçuşa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, alkışlarla gösteriye destek verdi, F-16 uçağıyla yapılan akrobasi hareketlerini cep telefonlarıyla kaydetti.

Bölge sakinlerinden bazıları da çevredeki binaların çatılarına ve teraslarına çıkarak gösteriyi takip etti.

Gösteriyi, şehit Altuğ'un ailesi de alanda izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title