Haberler

Siyah Taksi artık Uber ayrıcalığıyla İstanbul'da

Güncelleme:

Uber, İstanbul'da Siyah Taksi ürününü açtığını ve fiyatlandırmanın ise yine UKOME tarafından belirlenen Siyah Taksi taksimetre fiyat tarifesine göre yapılacağını açıkladı.

Uber, İstanbul'da Siyah Taksi ürününü açtığını ve fiyatlandırmanın ise yine UKOME tarafından belirlenen Siyah Taksi taksimetre fiyat tarifesine göre yapılacağını açıkladı.

Uber, İstanbul'da Siyah Taksi ürününü açarak hem yerli hem yabancı kullanıcılarına, Uber uygulamasından siyah taksilere kolayca ulaşım imkanı sağladığını açıkladı. Ayrıca, Uber Siyah Taksi'ye katılmak isteyenlere özel hazırlanan araç alım programı ve araç finansman desteği sayesinde, araçlarını siyah taksiye çevirmek isteyen sarı taksiler için özel araç alım avantajları sunulacağı da belirtildi.

FİYATLANDIRMA UKOME TARAFINDAN BELİRLENEN TAKSİMETRE FİYAT TARİFESİNE GÖRE YAPILACAK

İstanbul'da Uber Siyah Taksi'nin hayata geçirilmesinden büyük heyecan duyduklarını belirten Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, "Uber Siyah Taksi hizmeti yalnızca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin düzenlemelerine göre faaliyet gösteren, ticari taksi plakası taşıyan ve siyah renk lüks taksi kategorisinde çalışan araçlar tarafından sunulacak. Fiyatlandırma da yine UKOME tarafından belirlenen Siyah Taksi taksimetre fiyat tarifesine göre yapılacak. Hem yerli hem yabancı Uber kullanıcılarından yoğun talep bekliyoruz" dedi.

Siyah Taksi ürün lansmanı için, Uber'in özel bir araç alım programı ve finansman desteği iş birliği gerçekleştirdiğini kaydeden Bahadırlı, "Söz konusu işbirliği çerçevesinde siyah taksiye geçmek isteyen sarı taksiler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin siyah taksi için belirlediği koşullara uygun lüks Ford Custom Tourneo 2022 model araçlara, Uber'e özel indirimler ve Ford Finans'ın sunduğu ön ödemesiz finansman desteği sayesinde kolayca sahip olabilecekler. Siyah Taksi bugün itibariyle sınırlı sayıda araç ile uygulama üzerinden ulaşılabilir olacak. Bu ürüne hem yerli hem yabancı kullanıcılarından yüksek talep beklediği için önümüzdeki dönemde uygulamaya kayıtlı Siyah Taksi sayısını artırmayı planlıyoruz" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ulaşım Koordinasyon Merkezi İstanbul Uber Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title