Haberler

Sivil toplum kuruluşlarından, "Karadenizliler sapkınlığa dur diyor" açıklaması

Güncelleme:

Giresun'da, Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla "Karadenizliler sapkınlığa dur diyor" sloganı altında basın açıklaması yapıldı.

Giresun'da, Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla "Karadenizliler sapkınlığa dur diyor" sloganı altında basın açıklaması yapıldı.

Platformun Başkanı Kürşat Mican, Atatürk Meydanı'nda toplanan grup adına yaptığı açıklamada, toplumsal bir farkındalık ortaya koymak istediklerini söyledi.

Karşılarında küresel, sinsi bir örgüt olduğuna işaret eden Mican, "Sinsice gençlerimizi ağına düşürüyor. Maalesef millet tarafından bu örgütsel faaliyetlerin daha yeni farkına varılmaya başlandı." dedi.

Mican, bunlarla mücadele için geç kalmadıklarının altını çizerek, şöyle devam etti:

"Küresel güçler özellikle Türkiye'deki iş birlikçi vakıfları, dernekleri, bazı siyasi partileri, akademisyenleri, sanatçıları, belediyeleri, psikiyatristleri milyonlarca dolar fonlayarak Müslüman Türk gençliğinin değerlerini tamamen ortadan kaldırmak istiyorlar. Müslüman Türk gençliğinin kültürel değerlerini, aile bağlarını tamamen ortadan kaldırmak istiyorlar. Zürriyetsiz, cinsiyetsiz, milliyetsiz karmaşık bir nesil istiyorlar. Biz bunların dayatmasına karşıyız, biz bunların propagandasına karşıyız. LGBT bireyleriyle bizim işimiz yok, bizim mücadelemiz küresel emperyalist çeteyle ve bu mücadeleyi her yerde Allah'ın izniyle sürdüreceğiz."

Kendilerine yönelik sert eleştir yapıldığına dikkati çeken Mican, "Bize demediğini bırakmıyorlar, 'Bunlar özgürlük düşmanı, bunlar hürriyet düşmanı, bunlar insanları kutuplaştırıyor.' diyorlar. Ama kendi yaptıklarına bakmıyorlar çünkü bir milletin neslini cinsiyetsizleştirmek istiyorlar. Ailesini yok etmek istiyorlar, bizim buradaki haykırışımız, feryadımız buna, buna 'dur' demek için buradayız. Biz neden insanları kutuplaştıralım?" diye konuştu.

Mican, "Küresel emperyalist güçlerin, LGBT lobisinin çalışmalarını, faaliyetini artık tüm milletimiz duymak ve görmek zorunda" ifadelerini kullanarak, "Onun için herkes ayağa kalkmalı, sesini çıkartmalı, özellikle sivil toplum kuruluşları bulundukları her alanda bu emperyalist LGBT örgütüyle alakalı önleyici çalışmalar, toplantılar yapmak zorundadır." değerlendirmesinde bulundu.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri de açıklamaya destek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Giresun LGBT Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title