Haberler

Sivasspor-Dinamo Batum maçına doğru - Mecnun Otyakmaz

Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın sahasında Dinamo Batum'u konuk edecek Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, tek hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın sahasında Dinamo Batum'u konuk edecek Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, tek hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi.

Kırmızı-beyazlı takımın kulüp başkanı Otyakmaz, takımın antrenmanı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk maçta geriden gelip 2-1 kazandıklarını ve rövanş için avantaj elde ettiklerini hatırlatarak, "Ancak rakibimiz çok tehlikeli ve formda bir takım. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah taraftarımızı ve milletimizi sevindirecek bir sonuç alacağız." diye konuştu.

Gürcistan temsilcisiyle oynayacakları karşılaşmayı çok önemsediklerini vurgulayan başkan Otyakmaz, "İlk hedefimiz, Dinamo Batum maçını kazanarak turu geçmek. Sonra da play-off etabını geçerek gruplara kalmak istiyoruz. Çünkü ekonomik açıdan iyi bir kazanç getiriyor ve takımın güçlenmesine katkı veriyor." ifadelerini kullandı.

Bu sene Süper Lig'in çetin mücadelelere sahne olacağını dile getiren ve bütün takımların iyi kadro kurarak lige hazırlandıklarına dikkati çeken Otyakmaz, "Biz ilk 5'in içinde olmayı sevdik. Son 15-20 yıllık süre zarfı içinde de sanıyorum 5-6 kez ilk 5 içerisinde yer aldık. Dolayısıyla Sivasspor'un alışık olduğu bir yer. O yüzden yine ilk 5'in içerisinde yer almayı arzuluyoruz. Avrupa'da 3 maç oynadık. Bu ilk maçlarda transferi tamamlamak hedefimizdi. Bunu da büyük oranda başardık. Ülke milli takımında olan futbolcumuz da sonunda takıma katıldı. Fakat yine darbeye bağlı sakatlıklar biraz sorun oldu. Transferlerle bu açığı kapattığımızı ve hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Transferi de Eylül'ün 5'ine kadar olağanüstü bir şey olmazsa noktaladık." değerlendirmesinde bulundu.

Otyakmaz, Türkiye Futbol Federasyonunun statlara sadece Kovid-19 aşısı olanların alınacağı yönündeki kararının hatırlatılması üzerine, "Aşı olmayı herkese tavsiye ediyorum. Hepimiz aşımızı olduk. Ancak sadece aşılılar girecekse stada, kapasitenin biraz artırılması iyi olur. Madem herkes aşılı, kapasitenin yarı yarıya veya biraz daha üstüne çıkarılması gerekiyor. Ayrıca özellikle taraftarımıza aşı olmayı tavsiye ediyorum. Böylece stadyumlarda hem birlikte oluruz hem de bu salgının yayılım hızını azaltmış oluruz. Görüyoruz vaka oranı büyük oranda arttı ama bütün bunların çoğunluğunu aşı olmayanlar oluşturuyor." şeklinde görüş belirtti.

Öte yandan Sivasspor, Dinamo Batum karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Mecnun Otyakmaz COVIRAN Bereket Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title