Haberler

Sivas'ta Kurban Bayramı mesajları

Güncelleme:

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajına, kentte ilk Kurban Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek başlayan Vali Şimşek, dini bayramların kırgınlığın sona erdiği, selam ve muhabbetin gönüllerde yeniden yeşerdiği özel günler olduğunu anımsattı.

Kurban Bayramı dolayısıyla kent genelinde asayiş, güvenlik ve trafik yönünden her türlü tedbirin alındığını hatırlatan Şimşek, şunları kaydetti:

"Arife günü dahil bayram süresince Emniyet Müdürlüğümüz asayiş yönünden 426 ekip 2 bin 343 personel, trafik yönünden 337 ekip 627 personel olmak üzere toplamda 763 ekip 2 bin 970 personel ile gün boyunca milletimizin emrinde olacaktır. Jandarma Komutanlığımız ise asayiş yönünden 1021 ekip 4 bin 836 personel, trafik yönünden 166 ekip 332 personel olmak üzere toplamda 1187 ekip 5 bin 168 personel ile gün boyunca hizmet verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayram geçirmeleri için Kurban Bayramı süresince görev yapacak olan tüm güvenlik görevlilerine, sağlık, itfaiye ve zabıta personelleri başta olmak üzere tüm çalışanlara başarılar diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum."

Bilgin ise mesajında milli ve manevi duyguların pekiştiği, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının kuvvetlendiği, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme gibi güzel hasletlerin zirveye çıktığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin sevincini yaşadıklarını aktardı.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Eken de "Sivas iş dünyası ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Hilmi Bilgin Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title