Haberler

Sivas gündem haberleri: Sivas'ta STK Başkanlar Kurulu Toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Sivas haberi: Sivas'ta 42 sivil toplum kuruluşundan (STK) oluşan Başkanlar Kurulu, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ev sahipliğinde toplandı.

Sivas'ta 42 sivil toplum kuruluşundan (STK) oluşan Başkanlar Kurulu, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ev sahipliğinde toplandı.

STSO'dan yapılan açıklamaya göre, kurulun başkanlığını yapan STSO Başkanı Mustafa Eken, toplantıdaki konuşmasında şehirde birlik ve beraberliğin sağlanmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Başkanlar Kurulu ile şehrin öncelikli sorun ve sıkıntıları ile iş dünyasının sorunlarını sık sık istişare ettiklerini aktaran Eken, şunları kaydetti:

"TOBB Ekonomi Şurası'nda, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay'a ve bakanlarımıza, iş dünyamızın tüm sektörlerinin sorunlarını ilettim. Üyelerimiz ve özellikle kamuya iş yapan müteahhitlerimizin kredi almakta güçlük çektiğini ilettik. Bu konuda Kredi Garanti Fonu (KGF) garantörlüğünde bir kredi uygulaması yapılmasını talep ettim. Özellikle kamu müteahhitlerimizin alacağı karşılığında KGF limitleri tanınmasını ilettik. 1. OSB'nin durumunu ilettik. Sivas'ın tamamının cazibe merkezi kapsamına alınmasını talep ettik. Başkanlar Kurulumuzun belirlediği sorun ve sıkıntılarla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz, gerekli girişimlerde bulunuyoruz."

Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımların ve yer tahsislerinin devam ettiğini belirten Eken, "Sivas'ın en önemli markası Demirağ OSB'dir, bizim gözbebeğimizdir. Buraya hep birlikte sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Eken, 1. OSB, Şarkışla OSB, Gemerek OSB ve şehrin tamamının cazibe merkezine alınması için çalışacaklarını aktardı.

Toplantıda, 10 sivil toplum kuruluşu başkanından oluşan Yürütme Kurulu da belirlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title