Haberler

Ana arterlerde 30 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başladı

Güncelleme:

Şırnak Belediyesince kentin ana arterlerinden oluşan 30 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Şırnak Belediyesince kentin ana arterlerinden oluşan 30 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, 12 mahalle ve ana arterlerdeki asfalt çalışması için Ali Gaffar Okan Caddesindeki çalışmaları inceledi, ilgililerden bilgi aldı.

Yarka, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğal gaz, kanalizasyon çalışmalarının ardından altyapı çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ana arterler başta olmak üzere 30 kilometrelik asfalt dökümünün gerçekleştirileceğini belirten Yarka, vatandaşlara ilk seçildiği gün verilen sözlerin hepsini yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını aktardı.

"Bir haftadır vatandaşımızın yüzü gülüyor. Çünkü 12 mahallede çalışma var. Altyapısından, duvarına kadar kanalizasyonundan yol genişleme çalışmalarına kadar şu anda 30 kilometreye yakın asfalt çalışmamız olacak. Son zamanlardaki sloganımız, 'Şırnak Belediyesi çalışıyor, vatandaşın yüzü gülüyor'. Hastane ve üniversite bölgesine kavşak projesini yakında hayata geçiriyoruz. Şehrimizin dört tarafında çalışmalarımız var, çalışmalarımızda emeği bulunan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diyen Yarka, vatandaşların özlenen yol hasretine son vereceklerini bildirdi.

Geçen yıl zaman zaman yaşanan su sıkıntılarının çözüme kavuştuğunu belirten Yarka, "Geçtiğimiz sene binlerce telefon geliyordu. Bu sene belediyemize gelen telefon sayıları yüzde 70 azaldı. Yaz aylarında su seviyeleri düşüyor ama su sıkıntımız yok." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Yarka Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title