Haberler

Sınırda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

EDİRNE'de, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçme hazırlığı yaparken jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alınan 1'i PKK üyesi 5 kişiden 3'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

EDİRNE'de, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçme hazırlığı yaparken jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alınan 1'i PKK üyesi 5 kişiden 3'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Karakasım köyünde yasa dışı yollarla Yunanistan'a çıkış hazırlığında olan 5 kişiyi yakalayarak, gözaltına aldı. Şüphelilerin yapılan GBT sorgularında 'PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan açıkta dosyası bulunan N.D., Tunus uyruklu İ.C. ve M.S. ile organizatörlük şüphelileri Y.G. ve O.D. oldukları belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.G., İ.C. ve M.S., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

- Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Jandarma PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title