Haberler

Silahlı kavga anı cep telefonu kamerasında

Erzurum'un Horasan ilçesinde laf atma nedeniyle polis karakolu önünde çıkan, 2 kişinin öldüğü, 1'i polis memuru 5 kişinin yaralandığı silahlı ve sopalı kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde iki grubun sopalarla birbirlerine vurmaları ve tabanca ile vurulan kişilerin yerde yattığı görülüyor.
Olay, dün akşam saatlerinde Horasan ilçesine meydana geldi. Özdemir Kaya, Hasan Çayakar ve Baran Kan arasında iddiaya göre bir genç kıza laf atma nedeniyle tartışma çıktı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmak için saat 22.10 sıralarında Horasan Polis Merkezi Amirliği'ne gitti. Taraflar Polis Merkezi'nde barışarak şikayetçi olmaktan vazgeçti. Polis merkezinden çıkarken, kapıda bekleyen yakınlarının karışmasıyla kavga yeniden başladı.
POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE SİLAHLI KAVGA
Silahların çekilip ateşlendiği kavgada mermilerin isabet ettiği Yavuz Kaya ve Erol Kan hayatını kaybetti. Kavgayı ayırmaya çalışan Mustafa Metin Üstünkardeşler Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan Özdemir Kaya, Yalçın Kaya, Enes Kaya ve Yakup Ural ise Horasan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. İlçede taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi alındı. Polis ekipleri, kavganın yaşandığı polis merkezi önünde uzun süre delil aradı. Kurşun ve kan izlerini tek tek numaralandıran olay yeri inceleme ekipleri kamera kaydı da gerçekleştirdi.
Hayatını kaybeden Yavuz Kaya ve Erol Kan'ın Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri devam ederken, karın ve omzuna isabet eden kurşunlarla yaralanan polis memuru Üstünkardeşler'in ise tedavisinin sürdüğü öğrendildi. Kavganın yaşandığı an ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Sopalarla polis merkezi önüne kavga eden iki grubun yerde yatan kişilere vurduğu görülüyor. Tabanca ile ateş açılması sonucu bir kişinin de vurularak yere düştüğü kameralara yansıdı. Önce sopa ile dövülen başka bir kişiye ise yere düştükten sonra tabanca ile ateş edildiği saniye saniye kaydedildi.

Görüntü Dökümü
------------
-Karakoldan çıkan tarafların sopalarla kavga etmesi
-Silahla vurulan kişi
-Yerde yatan yaralılar
-Yaralı olarak yerde yatan kişiye sopalarla vurmaları

SÜRE: 00.41 BOYUT: 76,5 MB

Haber-Kamera: ERZURUM,

===================


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu kavga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title