Haberler
Güncelleme:

Şiddete karşı yürüyen sağlıkçılarla polis arasında arbede! Ortalık bir anda karıştı

Konya'da Dr. Ekrem Karakaya'nın görevi başında öldürülmesi sonrası sağlıkta şiddeti protesto etmek için Çapa Tıp Fakültesi önünde toplanan doktorların İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'ne yürüyüşü polis tarafından engellendi. Biber gazının da kullandığı müdahale esnasında ortalık bir anda karıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (30)

eyüp akyel:

doktor terörü. uğradığın şiddeti şiddetle anlatamazsın o kavga ettiğin polis devamlı şehit veriyor keşke kimse ölmese ama her meslekten olurken bu olaylar neden doktorlara olunca bukadar büyüyor sınıf farkımı?

179
191
yanıtYanıtla
Adem yakar yakar:

bu doktorlar böyle yaparak Konyada öldürülen doktorun katili cezalandırmıyorlar. aksine hastaları cezalandırıyorlar. araya bayram tatili girecek randevusu olan hastalar var bunların vebalini kim verecek.

164
66
yanıtYanıtla
Kadir Öztep:

Dediğinde haklısın ama onlara da belki başka çare kalmamıştır.

yanıt4
yanıt8
Umit Cetin:

polise vuran karşı çıkan kavga eden vatan hainidir net

109
113
yanıtYanıtla
Kadir Öztep:

Polis bu Allah değil! Bir gün bir polis tarafından haksızlığa uğrarsan bakalım aynı şeyi konuşabilecek misin?

yanıt46
yanıt25
Cemalettln Sarica:

Bugün randevum vardı gittim boşa kaçtım ondan sonra sağlık çalışana şiddet ben taksi tuttum hastaneye gittim

72
91
yanıtYanıtla
Ümit D:

İşçi ölse bu kadar gündem olmaz

98
55
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

işçiler görevi başında öle işçi arkadaşlarının hakkını aramıyor hesabını sormuyorsa kabahat kimin

yanıt5
yanıt4
Beyö 4'lü:

Arkadaşları bahane bunların amacı para para para

45
61
yanıtYanıtla
Can Demir:

aynen para. maşını 200 tl eksik var diploma yırtar

yanıt14
yanıt13
Can Demir:

tüm polis ve asker kardeşlerimiz bir tane ŞEHİDİMİZ olursa hepiniz SİLAH BIRAKIN.baksanıza doktor arkadaşlar böyle yapıyor. Mueyene bekleyen diğer hastalar kimsenin umrunda değil.

55
28
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Ağzına sağlık

yanıt6
yanıt5
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

görev bırakanı görevden ve kamudan tamamen men edeceksin ki bir değeri olsun cesaretin..

yanıt8
yanıt8
Yener Ünlü:

Onca okumuş üniversiteler bitirmiş sağlık personeli, protesto yürüyüşü kurallarını hiçe sayarak devletin Polisine bile karşı geliyor. Dakat sıkışınca alo Polis.... insan gibi protestonun yap.

43
34
yanıtYanıtla
Can Demir:

aynen katılıyorum. tabibler birliginin çagrısına uyun doktormu sanki aralarında kaçtane doktorluk makamının gölgesinde kendini gizleyen hain var.

yanıt17
yanıt6
Mehmet Vatandaş:

sıkışınca alo doktor İMDAT...devletin polisinin her olayda cop ve gaza mı sarılması gerek....

yanıt9
yanıt11
Umut Gültekin:

Tek kelime YÖNETİLEMİYORUZ !!!!

33
27
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

yolda kafana taş düşse gene yönetilemiyoruz dersin sen bu kafayla

yanıt4
yanıt7
Abdullah Aydemir:

Bi bitmediniz. E devlete gir soyağacını bir sorgula ?

yanıt2
yanıt5
Süleyman KOÇAK:

Randevu alamayan hasta fiş almak için sabah erkenden geliyor iki dk ayırıp bakamıyorsunuz. Herşey idareyle olur. Bir tek şehit veren siz değilsizin sizin yarı maaşı alıp dağda kaya altında uyuyan asker ve polislerimiz de şehit veriyor hergün. Amaç para tatil ve fırsat.

31
24
yanıtYanıtla
Mehmet Coşkun:

bunların derdi bağcıyı dövmek şiddete karşılar ama çok öfkeliler buyur o tartıştığın polisinde çolu çocuğu var siz kendini beğenmişler yüzünden ülke genelinde hepsinin izinleri iptal oldu şuan peki siz 9 gün tatilin önüne bu 2 günü bağlamak nedir

31
23
yanıtYanıtla
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

pretostadan çok her şeye benziyor gibi neden özel hastanede gördüğümüz muameleyi devlet hastanesinde göremiyoruz neden halk korka korka doktora gidiyor bir araştırsanıza?

31
13
yanıtYanıtla
murat bilir:

Devlet hastanesinde kovulma riskleri yok. Devlet kurumları genelde böyledir

yanıt7
yanıt7
Halit:

tepki verecekseniz gidin vuranın olduğu cezaevinin önünde katili protesto edin bende destek olurum ama amacınız bağcıyı dövmekse orda duracaksın cahil yapsa yeridir peki siz

17
24
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Doktorlar gibi diğer meslek grubundaki insanlarda hak ettiği yaşamı yaşamak istemesi ve güvenli iş ortamında bulunma istekleri normaldir.sorun bu ülkeyi bu hale getirenlerin öbür dünyada nasıl hesap verecegidir.insanları birbirlerini düşürmek yalnızca korkaklıktır.

13
5
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Doktor değilim ama sağlıkçilara sahip çıkılmalı. Kolay yetişmiyorlar. Onlar bu ülkenin zeki ve okuyan evlatları. Keşke elimden gelse hepsine altın kaplamalı çalışma odaları yapsam.

10
7
yanıtYanıtla
ismail bey :

Vatan için can verenlerin hiçbiri işini bırakmaz.. devletine karşı gelmez... Polis, asker, ikm, bekçi, Doktorları bu kadar şımarttırsanız, bu işleri durduramazsınız.

8
9
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Ben bu TTB yi savunmuyorum az çok ne olduğu belli ama polisin her olaydaki bu şiddet gösterisini de hoş görmüyorum bakın gazdan zarar gören polise şiddet uyguladıkları doktorlar yardımcı olmuş

9
4
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Elinde balta , kılıç , bıçak , top tüfek tabanca ile hastahaneye giriş var önlemler arttırılmalı. Doktorlara iletişim dersi verilmeli. Hasta yakınlarına insanlık dersi verilmeli. Hep eğitim.

11
1
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Polise yumruk atarak....hak aramak....Askere silah sıkarak, bombalama terörü ile barış havvariligi yapmak....Ancak ve ancak Devşirme ,kukla zihniyet in yapacağı bir iştir...iyi niyetle açıklanamaz...

7
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title