Haberler

Shanghai Haziran'da Küresel Fuar Ceo'ları Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapacak

Güncelleme:

SHANGHAİ, 14 Mart (Xinhua) -- Küresel Fuar CEO'ları Shanghai Zirvesi, Kovid-19 nedeniyle verilen üç yıllık aranın ardından 19-21 Haziran tarihleri arasında Shanghai'da düzenlenecek.

SHANGHAİ, 14 Mart (Xinhua) -- Küresel Fuar CEO'ları Shanghai Zirvesi, Kovid-19 nedeniyle verilen üç yıllık aranın ardından 19- 21 Haziran tarihleri arasında Shanghai'da düzenlenecek.

Shanghai Kongre ve Fuar Endüstrileri Birliği'nin (SCEIA) verdiği bilgiye göre, etkinliğe fuar grupları ve kurumlarının 250'den fazla yerli ve yabancı üst düzey yöneticisi ve sektör derneklerinin başkanları katılacak.

SCEIA yetkilisi Chen Xianjin, zirvenin Çin'in kongre ve fuar sektörünün tamamen toparlanmasının ve küresel fuar pazarının merkezine geri dönüşünün önemli bir işareti olacağını ve küresel kongre ile fuar sektörüne yeni fırsatlar getireceğini söyledi.

Chen, Xinhua'ya verdiği demeçte, "Davet edilen CEO'lar çok heyecanlı ve en kısa zamanda bu geziyi gerçekleştirmeyi umuyorlar" diyerek, son on yılda en hızlı büyüyen fuar pazarının Çin olduğunu ve neredeyse tüm uluslararası tanınmış fuar şirketlerinin Shanghai gibi Çin şehirlerinde yan kuruluşlar kurduğunu da belirtti.

"Çin ticareti onlar için hayati önem taşıyor" diyen Chen, özellikle Kovid-19 kontrol önlemlerinin optimize edilmesinden sonra davetlilerin doğal olarak Çin'in ekonomik beklentilerine ilgi gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Fuar sektörü ekonominin barometresi olarak kabul ediliyor. Shanghai Belediyesi Ticaret Komisyonu'nun verileri, şehrin fuarcılık sektörünün bu yıl hızlı bir toparlanma kaydetmesinin beklendiğini gösteriyor.

Komisyon ayrıca, şehrin ana fuar mekanlarının bu yıl 14 milyon metrekareden fazla fuar alanıyla yaklaşık 300 fuar düzenlemeyi planladığını bildirdi.

İstatistikler, 2019 yılında Shanghai'da 1.043 ekonomik ve ticari fuar ile ilgili faaliyet düzenlendiğini ve toplam fuar alanının 19,41 milyon metrekareyle tarihin en yüksek seviyesine ulaştığını gösterdi.

Chen, Shanghai fuar sektörünün bu yıl toparlanma döneminde olduğunu, bir veya iki yıl sonra pazar büyüklüğünün pandemi öncesi seviyeye dönmesinin beklendiğini söyledi. Chen, "Çok uluslu şirketler Çin'in gelişiminden kaynaklanan yeni fırsatları değerlendirmeli" ifadelerini kullandı.

2014-2019 yılları arasında her yıl düzenlenen Küresel Fuar CEO'ları Shanghai Zirvesi, 20'den fazla ülke ve bölgeden 1.000'den fazla şirket yöneticisi ve hükümet yetkilisinin katılımıyla gerçekleşti.

Kaynak: Xinhua / Güncel

21 Haziran Shanghai 14 Mart CEO Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title