Haberler

Sezen Aksu'dan "Nefes Nefese" Sürprizi!

Güncelleme:

Sezen Aksu, yönetmenliğini Uğur Yücel'in üstlendiği, senaryosunu Selin Tunç'un yazdığı, başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun'un yer aldığı Nefes Nefese için "Baba" adını verdiği şarkısını seslendirdi. Nefes Nefese için özel olarak hazırladığı Baba şarkısını hem yazdı, hem besteledi hem de söyledi.

"BABA İLE KALPLERE DOKUNDU"

Sezen Aksu'nun, ilk bölümü merakla beklenenNefes Nefese için özel olarak hazırladığı Baba şarkısı Uğur Yücel ve Melisa Şenolsun'un canlandırdıkları duygu dolu sahnede yer aldı. Dün akşam özel klibi sosyal medyada paylaşılan Baba şarkısı, izleyenlerin, dinleyenlerin kalplerine dokundu.

Bu akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Nefes Nefese'de, Şebnem Hassanisoughi, Gülçin Santırcıoğlu, Zeyno Eracar, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Macit Sonkan, , Nick Xhelilaj, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, İpek Ayaz Kortunç gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Berlin'de babası Ayaz Kıran'la sakin bir hayat sürerken, bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle bir bilinmeze doğru adım atan Rüya'yla, yaşadığı büyük travma sonrası memleketine dönmeye karar veren Yusuf'un yolları kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sezen Aksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title