Haberler

Seydişehir'de 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri

Güncelleme:

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Kütüphanesi'nden en çok kitap okuyanlara ödül verildi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Kütüphanesi'nden en çok kitap okuyanlara ödül verildi.

Seydişehir İlçe Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programda, 2021'de "en çok kitap okuyanlar" Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin tarafından ödüllendirildi.

Pişkin, burada yaptığı konuşmada, kitap okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasının önemli olduğunu söyledi.

Okumanın insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biri olduğunu belirten Pişkin, "58.Kütüphaneler Haftası münasebeti ile Seydişehir İlçe Halk Kütüphanemizden en çok kitap okuyan 5 kişiyi ödüllendirdik. Kendilerine herkese örnek olmasını dilediğimiz bu güzel davranışları ve alışkanlıkları için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bende İlçe Halk Kütüphanemize üye oldum ve ilk ödünç kitabımı aldım." ifadelerini kullandı.

Okul öncesi kategorisinde 51 kitap okuyan Esila Yıldırım, çocuk kategorisinde 111 kitap okuyan Ali Mert Şenarslan, genç kategorisinde 54 kitap okuyan Ayşe Mine Kapar, yetişkin kategorisinde 61 kitap okuyan Şeyma Karakuş ve 65 üstü kategorisinde 15 kitap okuyan Şahika Suluçay'a ödülleri verildi.

Törene Kaymakam Pişkin'in yanı sıra, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Birol Yılmaz ve ödül alanlar ile aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kütüphane Haftası Seydişehir Hisarcık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title