Haberler

Şebelebettin Paşa Kırdı Geçirdi

Güncelleme:

Cumhur Seval ve ekibi, İnegöl Belediyesinin etkinlikleri kapsamında 'Şebelebettin Paşa' adlı oyunuyla İnegöllülerle buluştu.

Ekranlarda Teyo emmi diye bilinen Erzurum Şehir Tiyatrosunun ünlü oyuncusu Cumhur Seval ve ekibi, İnegöl Belediyesi'nin Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Şebelebettin Paşa' adlı oyunuyla İnegöllülerle buluştu.

"Şebelebettin Paşa" adlı iki perdelik oyun izleyicileri gülme krizine soktu. İnegöllü vatandaşların kahkahaya boğulduğu salonda, Erzurum Şehir Tiyatrosu Ekibi büyük alkış aldı. Aile içerisinde geçen olayların anlatıldığı, sevgi ve saygının ana tema olarak işlendiği oyunda, televizyonlarda yayınlanan bazı dizi filmleri eleştiren göndermeler yapıldı.

Oyun sonrasında tiyatrocu Cumhur Seval "Teyo Pehlivan" karakteri ile izleyici karşısına çıktı. TV ekranlarında sık sık canlandırdığı palavracı karakteri ile izleyicileri eğlendiren ünlü tiyatrocu ayakta alkışlandı.

Tiyatro oyunu sonrası konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her ay gerçekleştirilen kültür etkinlikleri ile İnegöl'ün sosyal hayatına renk kattıklarını belirterek, sergiledikleri oyun için başta Cumhur Seval olmak üzere tüm tiyatro ekibine teşekkür etti.

Teyo Pehlivanın Erzurum'un Nasrettin Hocası olduğuna dikkat çeken Kaymakam Aziz İnci'de oyuncuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erzurum İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title