Haberler

Son dakika haber: 5 Yaşındaki oğluyla savaş bölgesinden gelen kadının haykırışı yürekleri sızlattı

Güncelleme:

Son dakika haberleri: 5 Yaşındaki oğluyla savaş bölgesinden gelen kadının haykırışı yürekleri sızlattıUkrayna arasında yaşanan savaş sonrası 5 yaşındaki oğluyla birlikte Odessa'dan Edirne'ye gelen kadının gözü yaşlı haykırışı yürekleri sızlattı.

5 Yaşındaki oğluyla savaş bölgesinden gelen kadının haykırışı yürekleri sızlattı

EDİRNE Rusya- Ukrayna arasında yaşanan savaş sonrası 5 yaşındaki oğluyla birlikte Odessa'dan Edirne'ye gelen kadının gözü yaşlı haykırışı yürekleri sızlattı.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası günlerdir süren savaştan 5 yaşındaki oğlu ile birlikte kurtulan Caterina Drajavci uzun süren yolculuğunun ardından Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan giriş yaparak Türkiye'ye geldi. Ukrayna'da yaşadığı zorlukları anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Caterina Drajavci, eşinin Marmaris'te yaşadığını ve oğlu küçük olduğu savaştan kaçıp geldiğini söyledi.

"Oğlum banyoda uyumak zorunda kaldı"

Ukrayna'da yaşanan savaştan 5 yaşındaki oğluyla birlikte gelen Caterina Drajavci, dünyada çok kötü bir savaşın gerçekleştiğini belirterek, "Biz Odessa'dan geldik. Rus halkı Ukrayna'ya yapılan saldırının sadece bir operasyon olduğunu düşünüyorlarsa bu çok yanlış bir düşünce. Bir sürü Rus ve Ukraynalı insan bu savaşta ölüyor. Biz çok güçlüyüz ve kimseye toprak vermeyiz. Söyleyecek bir kelime bile kalmıyor. Biz eşim burada olduğu için oğlumla geldik ama benim bütün ailem orada ve Odessa'da bir sürü silah ve bombalar patlıyor. İki gün önce benim oğlum banyoda uyumak zorunda kaldı çünkü gerçekten çok korkunç olaylar oluyor. Ruslara sesleniyorum eğer bunun küçük bir olay olduğunu düşünüyorlarsa yanılıyorlar çok büyük bir felaket oluyor. Eğer benim eşim burada olmasaydı ve çocuğumun yaşı küçük olmasaydı ben de ailem ve akrabalarım gibi orada kalacaktım çünkü orası benim toprağım. Bizim Harkov ve Kiev kentinde artık sivil insanlar ölüyor" dedi.

"Biz güçlüyüz ve tüm bunları atlatacağız"

Ailesini geride bıraktığı için çok üzgün olan Caterina Drajavci, ailesine ve Rus halkına İngilizce ve Rusça konuşarak seslendi, "Anne seni çok seviyorum. Bu savaşlar artık bitsin istiyorum. Biz güçlüyüz ve tüm bunları atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Edirne Rusya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title