Haberler

Şaşkın Casus Filmi

Şaşkın Casus filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Şaşkın Casus filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Casus uçaklarının henüz yapılmadığı 1950'lerin sonlarında Amerika'da yaşayan Allen Quimp (Douglas McGrath), bir taraftan sürücü kursu hocalığı yapan ama diğer yandan da İngilizce dersleri konusunda da uzman birisidir. Kendi halinde mütevazı bir yaşantısı olan Allen'ın, daha çok statü sahibi olmasını isteyen hırslı karısı Daisy (Sigourney Weaver) isimli bir karısı vardır. Allen karısını memnun edebilmek için önce kendisini daha sonra eşini ve yaşadığı Conneticut çevresindeki insanları CIA ajanı olduğunu inandırır. Kısa bir süre içersinde de herkesin buna inanmasını sağlar. Rus baleti Petrov'un da Amerika'ya iltica etmek için Allen Quimp'in yardımına ihtiyacı olması onu gerçek bir CIA ajanı yapar. CIA, Allen'ı ilk iş olarak Küba'ya yollar. Bu adada hiçbir sorunla karşılaşmayacağını sanan Allen'ı bir sürü sürpriz beklemektedir.

Yönetmen: Douglas McGrath, Peter Askin

Senaryo: Douglas McGrath, Peter Askin

Oyuncular: Anthony LaPaglia, John Turturro, Douglas McGrath, Steven Banks, Sigourney Weaver

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Company Man

Yapımcı Firma: Film Foundry Partners

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: ABD/Fransa/İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 86 dk.

Resmi Sitesi: http://www.paramountclassics.com/company_body2.html

Dağıtıcı Firma: New Films

Vizyon Tarihi: 10.08.2001

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title