Haberler

Şanlıurfa Valisi Ayhan, Sivas'ı unutamadı; 'Hayırlı olsun Sivas'ımıza'

Güncelleme:

CUMHURBAŞKANILIĞI Valiler Kararnamesiyle Sivas'tan Şanlıurfa'ya atanan Vali Salih Ayhan, kentte 23,6 milyon TL bütçeli 9 projeye ilişkin düzenlenen imza protokollüne katıldı.

CUMHURBAŞKANILIĞI Valiler Kararnamesiyle Sivas'tan Şanlıurfa'ya atanan Vali Salih Ayhan, kentte 23,6 milyon TL bütçeli 9 projeye ilişkin düzenlenen imza protokollüne katıldı. Vali Ayhan protokolü imzalarken "Hayırlı uğurlu olsun. Sivas'ımıza bereket getirsin" dedi. Gazetecilerin uyarısı üzerine Vali Ayhan, "Sivas mı dedik? Hala unutamadık. Urfa'yı daha çok zikretmemiz lazım" diyerek imza törenini gerçekleştirdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Bölgesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının desteğiyle 2022 yılında Şanlıurfa'da uygulanacak olan toplam 23,6 milyon TL bütçeli 9 projeye ilişkin protokol imza töreni düzenlendi. GAP İdaresi Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen törene,  Sivas Valiliği görevini sürdürürken Şanlıurfa Valiliğine atanan Vali Salih Ayhan, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz, Vali Yardımcısı Haliliye Kaymakamı Metin Esen, ilçe belediye başkan yardımcıları ve kamu kurum müdürleri katıldı.

AYHAN: ŞANLIURFA'NIN ADINI PROJELERLE DÜNYAYA DUYURACAĞIZ

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, imza töreni öncesi yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın ülkenin en önemli tarım ve turizm merkezlerinden biri olduğunu hatırlattı. Şanlıurfa'nın adını projelerle dünyaya duyuracaklarını kaydeden Ayhan, "Görevimin başında 3 haftadır mesaimdeyim. İzlenimim şu; Şanlıurfa tarımda ve turizmde gerçekten bir marka şehir olma yolunda adını sıkça söz ettirecek" dedi.

Vali Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devletimizi temsil ettiğimiz memleketimizin bu bereketli coğrafyasında bereketli işlere imza atmaya devam edeceğiz. Şunu özellikle söylemek istiyorum; Şanlıurfa bundan sonra adını sürekli projelerle duyuracaktır. Bugün GAP İdaresi ile imzalayacağımız projeler şifa olur. Var olan bu potansiyeli en üst mertebeye intikal ettirmek için her birimizin çaba göstermesi gerekmektedir. Dünyanın her yerinde bu böyledir, bir varlığa sahip olmak yetmez. Turizm ve birçok alanda Şanlıurfa'nın markaları var. İnşallah bunları da güzel bir marketing anlayışı ile dünyaya sunacağız. Örneğin Karahantepe gibi veya projelerimizden biri olan 'Şanlıurfa sadeyağı' dünyaya açma projesi gibi. Bunun gibi birçok değere sahibiz. Neden bunları dünyaca ünlü marka haline getirmeyelim. Neyi hayal edersek onu mümkün kılacağımızı söyleyebilirim. Tarım, turizm ve enerji projeleri alanında ajansımız 24 milyon TL değerinde 9 adet projeye 17 milyon TL üzerinde katkı sağlayacak. Para vermek yetmez iyi uygulamakta gerekir. İnşallah bu projeler şehrimize şifa olur".

'SİVAS MI, DEDİK.HALA UNUTAMADIK'

İmza töreninde Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın, GAP Bölge Kalkınma İdaresiyle projelerin protokolünü imzaladı ve ""Hayırlı uğurlu olsun. Sivas'ımıza bereket getirsin" dedi. Vali Ayhan, gazetecilerin uyarısı üzerine  "Sivas mı dedik? Hala unutamadık. Urfa'yı daha çok zikretmemiz lazım. Uzun süre kalınca öyle oluyor. Bilgisayar değil, format atalım. Buradan da Sivas'a selam göndermiş olalım. Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salih Ayhan Şanlıurfa Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title