Haberler

Şanlıurfa'da Yeşil Reçeteye Tabi İlaçları Usulsüz Şekilde Satanlara Operasyon

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yeşil reçeteye tabi ilaçları usulsüz şekilde sattıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 şüpheli yakalandı.

Şanlıurfa'da yeşil reçeteye tabi ilaçları usulsüz şekilde sattıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yeşil reçeteye bağlı uyuşturucu içerikli ilaçları usulsüz şekilde sattığı öne sürülen kişilere yönelik çalışma başlattı.

Belirlenen 11 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 şüpheli yakalandı.

Söz konusu adreslerdeki aramalarda, çok sayıda yeşil reçeteli ilacın yanı sıra düzenlenmiş reçeteler, kimlik fotokopileri ile çok sayıda dijital materyal ve belge ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Operasyon Şanlıurfa Jandarma Eczane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title