Haberler

San Francisco'da Savaş Karşıtı Gösteri Düzenlendi

Güncelleme:

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco kentinde yüzlerce aktivist, savaş karşıtı gösteri düzenledi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco kentinde yüzlerce aktivist, savaş karşıtı gösteri düzenledi.

Savaş karşıtı göstericiler, ABD'nin Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmayı körüklemekten vazgeçmesini, iki taraf arasında barış görüşmelerini teşvik etmesini, Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nü (NATO) feshetmesini ve askeri harcamaları azaltmasını talep etti.

SES 1 (İngilizce): MİCHAEL WONG, Savaş Gazileri Başkan Yardımcısı:

"Ukrayna'daki savaşın temel nedeni, ABD'nin dünyaya hakim olmak için Rusya'yla giriştiği mücadelede Ukrayna'yı bir vekil güç olarak kullanmasıdır. Biden, Rusya'nın güçsüzleşmesini istediğini söyledi. ABD'nin yapması gereken şey, dünyaya hakim olmaya çalışmaktan vazgeçmesi, tüm ulusları eşit olarak kabul etmesi, Ukrayna'ya silah göndermeyi bırakması ve bölgedeki tüm ulusların güvenlik ihtiyaçlarını dikkate alan bir barış anlaşması için görüşmelerde bulunulması çağrısı yapmasıdır."

SES 2 (İngilizce): JULİE TAN, San Francisco'da Eski Savcı:

"Niçin Rusya'yı alaşağı etmek istiyoruz? Niçin barış görüşmelerinde bulunmuyoruz? Niçin Avrupa'ya kalıcı barış getirecek bir çözüm için çalışmıyoruz? Avrupa, İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana birçok karmaşa yaşadı ve Rusya ile diğer batılı ülkelerin arası açık. Amerika'nın müzakereler yoluyla barışın tesis edilmesinde büyük bir rol oynayabileceğini düşünüyorum, ama bunun yerine yıkıma ve ölüme yol açan silahlar gönderiyoruz. Ülkemize, ülkeme bunu yapmaktan vazgeçmesini söylememiz gerekiyor. İşte bu yüzden barış çağrısı yapmak için bugün bu gösteriye, bu barış hareketine katılıyorum. Yapmamız gereken şey, hükümetimize bu politikayı sıfırlamasını, yabancı ülkelere müdahaleye son vermesini, renkli devrimler gerçekleştirmekten vazgeçmesini, Ukrayna'ya artık silah vermemesini, bize barışın temin edilmesini söylememiz gerekir. Barış olursa zenginlik ve diğer iyi şeyler arkasından gelecektir."

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri San Francisco'dan bildiriyor.(XHTV)

Kaynak: Xinhua / Güncel

San Francisco Kaliforniya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title