Haberler

Samsunspor Caddelerde

Samsunspor 2'nci Başkanı Recep Hun, "Futbolcularımız bu inançla finali de kazanarak bize Süper Lig sevincini yaşatacak" derken kırmızı beyazlı taraftarlar, maçtan sonra Samsun sokaklarda tur attılar.

Samsunspor 2'nci Başkanı Recep Hun, "Futbolcularımız bu inançla finali de kazanarak bize Süper Lig sevincini yaşatacak" derken kırmızı beyazlı taraftarlar, maçtan sonra Samsun sokaklarda tur attılar.

İSTANBUL YOLCULUĞU YARIN

PTT 1'inci Ligi play off 2'nci maçında deplasmanda Ankaraspor ile 1-1 berabere kalarak adını finale yazdıran Samsunspor'da büyük sevinç yaşandı. Orduspor'u her 2 maçta da mağlup eden Mersin İdmanyurdu ile pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan kırmızı beyazlı takımın bu müsabaka için yarın Ankara'dan İstanbul'a geçerek  kampa gireceği açıklandı.

"ZORLUKLARA RAĞMEN FİNALDEYİZ"

Güçlü bir rakip karşısında tur atlamanın sevinci içerisinde olduklarını vurgulayan Recep Hun, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Camia olarak Süper Lig'e çıkmayı çok istediklerini belirten Recep Hun, şunları söyledi:

"Tüm zorluklara rağmen adımızı finale yazdırdık. Futbolcularımızda bu inanç ve azim olduğu müddetçe finalde de bileğimiz bükülmez ve arzu ettiğimiz Süper Lige yükseliriz. Ankaraspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Soner Şahin ve kaptan Adnan Güngör'in MR'ı çekilecek."

CEZANIN ERTELENMESİ TALEP EDİLECEK

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Ankaraspor ile Samsun'da oynanan play off ilk maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldıklarını hatırlatan Recep Hun, bu konuda şöyle konuştu:

"Cezanın uygulanması halinde Kadıköy'de oynanacak final maçına sadece kadın ve çocuk taraftarlarımız alınacak. Yönetim kurulu olarak cezanın ertelenmesi ve final maçında uygulanmaması için gerekli girişimleri yapmaya başladık. İnşallah bu itirazlarımız sonucunda arzu ettiğimiz karar çıkar."

CUMHURİYET MEYDANI'NDA TUR COŞKUSU

Bu arada salı akşamı oynanan Ankaraspor-Samsunspor play off rövanş maçını izlemek için Ankara'ya gidemeyen çok sayıda kırmızı beyazlı taraftar, Cumhuriyet Meydanı'na akın etti. 7'den 70'e çok sayıda taraftarın dev ekrandan takip ettiği maçta rakibiyle 1-1 berabere kalarak finale yükselen Samsunspor, taraftarlarını da sokağa döktü. Bayrağını kapıp araçlarıyla Samsun sokaklarında tur atan kırmızı beyazlı taraftarlar, "Şampiyon Samsunspor" diye gösteri yaptılar. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankaraspor Samsunspor Orduspor İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title