Haberler

Samsung, Galaxy 11 Futbol Takımını Açıkladı

Güncelleme:

Galaksiler arası maç için hazırlıklar başlıyor.

13 uluslararası futbol yıldızıyla "Dünyayı Kurtarmak" amacıyla kurulan takımın öyküsünü anlatan tanıtım filmi "Galaxy 11: Başlangıç" yayınlandı. Efsane takımın ilk tanıtım videosu, futbolseverleri dünya çapında çok özel bir seyahate çıkarıyor.

Samsung Electronics, dünya çapındaki pazarlama kampanyası "Galaxy 11"de rol alacak 13 dünya yıldızı futbolcudan oluşan takımı, özel bir tanıtım filmiyle açıkladı. "Galaxy 11: Başlangıç" adıyla, her oyuncunun takıma katılma hikayesini anlatan, 4 dakika uzunluğundaki video, sinema formunda hazırlandı.

Samsung Electronics Uluslararası Pazarlama, BT & Mobil Bölümü Başkan Yardımcısı Younghee Lee, "Galaxy 11: Başlangıç" ile ilgili olarak; "Dünya çapında, birinci sınıf futbolculardan oluşan bir 'rüya takım' oluşturduk. Bu takımı 'Galaxy 11' kampanyasına dahil etmek ve bu öyküyü farklı kanallarla Galaxy cihazlar üzerinden hayata geçirmek amacıyla bu kampanyayı hayata geçirdik." dedi.

Haftalarca süren spekülasyonlar ve Kasım - Aralık aylarında sayısız oyuncunun adının medyada telaffuz edilmesinin ardından, Samsung Mobile, dünyanın farklı bölgelerinden futbolun en yetenekli isimlerini içinde barındıran 'Galaxy 11' takımını açıkladı. Yaklaşık 200 milyon taraftarın sosyal medyada takip ettiği kampanya çerçevesinde, Galaxy 11 takımının her bir üyesi taraftarlara, "gezegeni futbol kurtaracak" tezini kanıtlamak amacıyla, proje kapsamında en yeni bilgileri ve özel içerikleri sunacak.

Galaxy 11 takımında şu isimler yer alıyor:

Teknik Direktör – Franz Beckenbauer (Almanya)
Takım Oyuncuları
Lionel Messi (Arjantin; Kaptan)
Mario Götze (Almanya)
Oscar dos Santos (Brezilya)
Wu Lei (Çin)
Stephan El Shaarawy (İtalya)
Victor Moses (Nijerya)
Radamel Falcao (Kolombiya)
Lee Chung-Yong (Güney Kore)
Iker Casillas (İspanya)
Wayne Rooney (İngiltere)
Landon Donovan (ABD)
Aleksandr Kerzhakov (Rusya)
Cristiano Ronaldo (Portekiz)

Galaxy 11 ile uzaylı rakipleri arasındaki önümüzdeki dönemlerde oynanacak maçlarla ilgili konuşan Teknik Direktör Franz Beckenbauer, "Galaxy 11 takımına dahil olacak oyuncuların seçimiyle ilgili zorlu görevi tamamladığımıza göre, artık gezegeni kurtarmak için uzaylılara karşı vereceğimiz destansı mücadeleye hazırlanabiliriz. Bu maç, bugüne kadar gördüklerimizden oldukça farklı olacak. Oynayacağımız futbolun bildiğimiz futboldan oldukça farklı olmasını bekliyorum" dedi.

"Galaxy 11: Başlangıç" filmi, hiç beklemedikleri bir anda Franz Beckenbauer'in ajanları tarafından Galaxy 11 takımına seçildiklerini öğrenen 13 dünya yıldızının takıma katılma sürecini içeriyor. Taraftarlar, Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear gibi Samsung Galaxy serisinde yer alan yeni nesil cihazların, yeryüzünün en büyük mücadelesine giden süreçte ve bu mücadele sırasında takımın performansını artırma konusunda nasıl önemli bir rol oynadığını da gözlemleyebilecekler.

"Galaxy 11: Başlangıç" filmi, altı hafta süren seçme sürecinin sonuçlanmasını ve takımın bir araya gelerek, galaksiler arası all-star uzaylı takımına karşı yapacakları destansı maç için antrenman yaptıkları bir sonraki aşamanın başlangıcını içeriyor.

Galaxy 11'in öyküsü, aşağıdaki kanallar üzerinden takip edilebilir:
Mikro site: www.theGalaxy11.com
Tumblr: www.theGalaxy11.Tumblr.com
Facebook: www.Facebook.com/SamsungMobile
Twitter: www.Twitter.com/SamsungMobile
YouTube: www.YouTube.com/SamsungMobile
ChatON: www.ChatON.com/Galaxy11
Call-to-Action: #Galaxy11

Galaxy 11 Projesi

Galaxy 11, sanal bir futbol sahasında oynanacak olan ve gezegeni uzaylı istilasından kurtarmayı hedefleyen, "kazananın ise her şeye sahip olacağı" maçta görev yapacak, dünyanın dört bir yanından gelen 13 profesyonel futbolcunun öyküsünü anlatan global bir kampanya. 2014 yılı içerisinde farklı bölümlerle devam edecek olan proje, aynı zamanda Samsung Galaxy cihazlar, online platformlar ve sosyal medya kanalları üzerinden etkileşim fırsatları sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Franz Beckenbauer Samsung Galaxy Almanya Samsung Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title