Haberler

Samsun gündem: Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan TEKNOFEST daveti

Güncelleme:

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, herkesi TEKNOFEST KARADENİZ'e katılmaya davet etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e sayılı günler kaldığı hatırlatılarak, kentin ev sahipliğinde gerçekleşecek TEKNOFEST KARADENİZ'in 30 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda yüz binlerce ziyaretçi ve yarışmacıyı konuk edeceği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsun Valisi Zülkif Dağlı, etkinliğin Samsun için kazanç olduğunu vurgulayarak, "İki yıllık pandeminin ardından daha rahat koşullarda gerçekleştirilecek TEKNOFEST için şehrimizde heyecanlı bir hareketlilik yaşanıyor. Türkiye'nin her bölgesinden, hatta yurt dışından hem TEKNOFEST KARADENİZ'i yerinde yaşamak hem de farklı alternatif sunan Samsun gibi dünya şehrini keşfetmeye gelecek olanları biliyoruz. Milli teknoloji hamlesi TEKNOFEST, 7'den 70'e tüm kitlelere hitap ediyor." ifadelerini kullandı.

Misafirlerin, yarışmacıların ve Samsun halkının unutamayacağı bir festival yaşayacaklarını anlatan Dağlı, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızdan beklentim, bu fırsatı kaçırmasınlar. Altı gün boyunca hem çocuklarına hem arkadaşlarına, hatta her yaş grubuna hitap eden festivale katılsınlar ve teknolojiyi sevdikleriyle buluştursunlar. Gençlik şehri Samsun'un, özel enerjisi ve olağan güzelliğiyle bilim ve teknolojiyle bütünleşmesini istiyoruz.

Hayatımızın her alanında teknolojinin avantajlarından yararlanıyoruz ve teknolojinin gelişimiyle yaşam standartlarımızın ne denli değiştiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Hal böyleyken vatandaşlarımızın, adı ile özdeşleşen, kendi alanında dünyanın en büyük ve kapsayıcı festivalinin coşkusunu yaşamalarını diliyoruz. Bizler de bilime ve eğlenceye uzak kalmamaları için vatandaşlarımızın en konforlu ve keyifli şekilde festival coşkusunu yaşaması adına tüm birimlerimizle süreci yönetiyoruz. Vatandaşlarımızın böylesine bir fırsatı kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu vesileyle tüm halkımızı ve Samsunlu hemşehrilerimi TEKNOFEST KARADENİZ'e davet ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Çarşamba Havalimanı Zülkif Dağlı Türkiye Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title