Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Samsun Süper Amatör Ligi ekiplerinden Vezirköprü Belediyespor, 9 günlük kamp çalışması için Nevşehir'e gitti.

Samsun Süper Amatör Ligi ekiplerinden Vezirköprü Belediyespor, 9 günlük kamp çalışması için Nevşehir'e gitti.

Kulüp yönetimi, sezon hazırlıkları kapsamında Nevşehir'de 9 gün kamp yapacak futbolcular ve teknik heyet için kamp merkezine hareket öncesi yemek verdi.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yemekte yaptığı konuşmada, "Sporcularımızı 9 gün sürecek olan Nevşehir kampına gönderiyoruz. Kulübümüzün hedefi bu sene şampiyon olmak. İnşallah bu hedeflerinde de başarılı olacaklar, bizler de destekliyoruz." dedi.

Yemeğe, Vezirköprü Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Cengiz, İstanbul İncesulular Derneği Başkanı Hasan Dinç de katıldı.

Yemeğin ardından sporcular Nevşehir'e uğurlandı.

CHP'de bayramlaşma

CHP Vezirköprü İlçe Başkanlığı, bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmaya, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Gürbüz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Kurban kesenlere "küpe" uyarısı

Ladik Ziraat Odası Başkanı İmdat Demir, kurban edilen hayvanların kulak küpesinin iade edilmesi gerektiğini hatırlattı.

Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulak küpelerinin hayvanın kimliği olduğunu belirtti.

Kurban edilen hayvanların kulak küpelerinin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne veya Ziraat Odasına teslim edilebileceğini belirten Demir, "Eğer kulak küpeleri gelmezse, o hayvanın yaşadığı kabul edilir. Kayıtlardan düşülmez. Sağlıklı bir hayvan varlığı verisi oluşturmak, gelecekle ilgili planlar yapmak ve kaçak hayvan kesiminin önüne geçebilmek için küpelerin iadesi çok önemli." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Vezirköprü Nevşehir Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title