Haberler

Samsun'da Açık Kapı birimlerine yapılan başvuruların yüzde 100'ü sonuçlandırıldı

Güncelleme:

Samsun Valiliği bünyesinde hizmet veren Açık Kapı birimlerine yapılan başvuruların yüzde 100'ünün sonuçlandırıldığı bildirildi.

Samsun Valiliği bünyesinde hizmet veren Açık Kapı birimlerine yapılan başvuruların yüzde 100'ünün sonuçlandırıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Açık Kapı birimlerine 2021 yılında 11 bin 408 vatandaşın başvurduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Zülkif Dağlı, başvuruların yüzde 55'inin sosyal hizmetler, yüzde 15'i vefa sosyal destek hizmetleri, yüzde 6'sı Valilik, yüzde 5'i Valilik ve Kaymakamlık sosyal yardım, yüzde 19'unun ise diğer hizmetler kapsamında yapıldığını, yüzde 100'ünün neticelendirildiğini vurguladı.

Dağlı, vatandaşların yüz yüze dışında web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden de başvuru yapabildiğini vurgulayarak, "Açık Kapı, devletin vatandaşlarını dinlediği, taleplerini yerine getirdiği, yardım elini uzattığı ve memnuniyetini hedeflediği bir kapı." ifadesini kullandı.

Devlet yapısının geliştikçe ihtiyaçlar ve hizmet başlıklarının da çoğaldığına dikkati çeken Dağlı, şunları kaydetti:

"Tam da bu noktada vatandaşlarımızın hizmete ulaşmasını kolaylaştırmak anlamında önemli bir misyon üstlenen Açık Kapı birimlerimiz, vatandaşlarımızı güler yüzle karşılayarak sorun, talep, öneri ve şikayetlerini dinledikten sonra bir rehberlik hizmeti vermek ve bu sayede hizmet almalarını kolaylaştırmak için yoğun bir gayret göstermektedir. Vatandaşlarımız tarafından yapılan başvuruların tamamının sonuçlandırılması da bu yoğun gayretin bir sonucu olarak ortaya çıkmaktadır. Bu başarı ve özverili gayretlerinden dolayı tüm Açık Kapı personelimizi tebrik ediyor, vatandaşımızın taleplerinin en hızlı bir şekilde sonuçlandırılması ve vatandaş memnuniyetinin en üst noktaya taşınması noktasında yürüttükleri çalışmalarda kolaylıklar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title