Haberler

Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 70 Gözaltı

Güncelleme:

Sakarya Emniyeti, Adapazarı merkez ve ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 70 kişiyi gözaltına aldı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  Adapazarı merkez ve ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 70 kişiyi gözaltına alırken perasyon kapsamında 15 kişinin de arandığı açıkladı.

ADRESLERE BASKIN

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü istihbarat çalışması kapsamında dün ve bugün sabah saatlerinde Adapazarı merkez ile Karasu ve  Kocaali ilçeleri başta olmak üzere il genelinde tespit edilen adreslere Cumhuriyet savcılığından alınan izinle baskınlar yapıldı.

70 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında daha önce teknik takibe alınan ve uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle adli işlem geçiren kişilerin de aralarında bulunduğu 70 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerle birlikte miktarları açıklanmayan esrar ve bonzai ile ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

15 KİŞİ ARANIYOR

Operasyon kapsamında 15 kişinin de arandığı belirtilirken Sakarya Valisi Mustafa Büyük operasyonun Sakarya Cumhuriyet savcılığının bilgisi dahilinde yapıldığını ve devam ettiğini söyledi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Sakarya Kocaali Karasu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title