Haberler

Sahillere Denizden İnceleme

Güncelleme:

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Yıldırım ile Milletvekili Aygün, Karamürsel sahilinde denizden incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe sahilinde denizden inceleme yaptı. Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize girenleri işaret eden Başkan Karaosmanoğlu, ''İki sevgiliyi; yani deniz ile Kocaeli halkını yıllar sonra yeniden buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

YENİ DÜZENLEMELERİ GÖRÜŞTÜLER

Başkan Karaosmanoğlu, Milletvekili Aygün ve belediye başkanı Yıldırım, Karamürsel'in Ereğli ve Altınkemer plajlarıyla sahillerinde inceleme yaptı. Denizden yapılan incelemede Başkanlar Karaosmanoğlu ile Yıldırım, yapılması planlanan yeni düzenlemeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu. İzmit Körfezi'nin tüm sahillerine verdikleri önemi dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Şehrimizde insanımızın yaşam standardını yükseltecek birçok yatırıma imza attık'' ifadesini kullandı.

ZEVKLE SOLUK ALIP VERİYORUZ

Kocaeli'ni nefes alıp vermekte zorlanılan, denize kokudan yaklaşılamayan bir halden tekrar zevkle soluk alıp verilen, tertemiz plajlarında Mavi Bayrak eşliğinde denize girebilen bir hale getirdiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Son 40 yıldır yüzmeye cesaret edilemeyen, kötü kokusundan yanına yaklaşılamayan İzmit Körfezi'nde bugün uluslar arası yarışmalarda kulaçlar atılıyor. Can çekişen, içinde hiçbir hayat belirtisinin kalmadığı, rengi maviden griye dönmüş, ölmek üzere olan İzmit Körfezi'nden; bugün içinde çok sayıda balık türünün yaşadığı, 100'den fazla canlı türünün hayat bulduğu, masmavi, pırıl pırıl bir Körfez'e kavuştuk'' açıklamasını yaptı.

YILLARDIR ÖZLENEN TABLO

Başkan Karaosmanoğlu, inşa edilen 13 büyük arıtma tesisi, havadan yapılan denetimler, sahil düzenlemeleri ve temizleme çalışmalarının yıllardır özlenen bu tabloyu ortaya çıkardığını dile getirdi. Karamürsel'in Altınkemer plajına Mavi Bayrak alınmasının gururunu yaşadıklarını ifade eden Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım da, Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Aygün'e ilçeye verdikleri önem ve destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ahmet Yıldırım Zeki Aygün Karamürsel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title