Haberler

Rick and Morty anime serisiyle geliyor!

Güncelleme:

Son zamanların sevilen dizilerinden biri olan Rick and Morty, bir animeyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Son zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Rick And Morty, yeni bir yan diziyle karşımıza çıkıyor. Yapılan bir duyuruya göre, Rick and Morty evreninde geçecek olan bir anime yapılacak. Çarşamba günü WarnerMerdia tarafından yapılan bu duyuru birçok kişiyi heyecanlandırdı.

Rick and Morty: The Anime, 10 bölümden oluşacak

Adult Swim, bugün yaptığı bir açıklamayla Rick and Morty serisi için bir anime yan dizisinin yapım aşamasında olduğunu söyledi. Yönetmen koltuğunda ise Takashi Sano yer alacak. Dizinin ismi ise 'Rick and Morty: The Anime' olacak. Dizinin yapımcılığını ise Telekom Animasyon Film üstlenecek.

Netflix'in merakla beklenen bilim kurgu filminden ilk fragman!

Yönetmen Takashi Sano, daha önce Rick and Morty evrenin iki anime kısa filmi yönetti: Rick and Morty vs. Genocider ve Summer Meets God. Bu kısa filmler Adult Swim dijital platformlarında 10 milyondan fazla görüntüleme elde etti. Sano, yaptığı bir açıklamada şu sözleri kullandı:

Bu muhteşem aile hakkında yeni bir hikaye anlatma fırsatı bulduğum için onur duyuyorum. Umarım onların maceralarından keyif alırsınız!

Bilgilere göre dizi, hikaye olarak orijinal bir konuya sahip olacak. Ayrıca ana seriden de bazı konulara değinileceği belirtiliyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı, hikayenin nasıl olacağı ya da dizide hangi karakterlerin yer alacağı hakkında ise henüz bir bilgi yer almıyor.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni dizi başarılı olur mu? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Rick and Morty Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title