Haberler

Ressam Ayşen Can'ın "Sır-lı Seyir" sergisi 11 Aralık'ta sanatseverlerle buluşacak

Güncelleme:

Kuru yük gemisinde 6 yıl yaşayarak 30'dan fazla ülke gezen ressam Ayşen Can'ın dördüncü kişisel sergisi "Sır-lı Seyir" ziyarete açılacak.

Kuru yük gemisinde 6 yıl yaşayarak 30'dan fazla ülke gezen ressam Ayşen Can'ın dördüncü kişisel sergisi "Sır-lı Seyir" ziyarete açılacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Üsküdar'da The Bosphorus House'da 11 Aralık'ta açılacak sergi, 25 Aralık'a kadar devam edecek.

Eserlerinde denizi merkezine alan sanatçı, Türkiye'nin etrafını saran denizlerin önemine dikkati çekmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sanatçı, sergide Mustafa Kemal Atatürk'ün, düşman gemilerini işaret edip, "Geldikleri gibi giderler" sözünü söylediği Kartal İstimbotu'nu tasvir ettiği tablonun da yer aldığını belirterek, "Denizin belirsizliği, sizi her an hazır olmak zorunda bırakarak kararlılık ve cesaretinizi artırıyor. Bu öyle bir belirsizlik ki gemide ancak kara kalem resim yapabiliyorsunuz. Uzun süren karanlığın ardından güneşin kendini göstermesi ise adeta ikinci doğuşun müjdesi gibi geliyor. Bu nedenle eserlerime zaman zaman devasa dalgalarla boğuşan gemileri, zaman zaman da dingin sularda süzülen yelkenlileri aktarıyorum." ifadelerini kullandı.

Sanatçının sergilenecek eserlerinden ikisi, öğrencilere burs olarak kullanılmak üzere 500 eşarpta desen olarak kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Togo Cumhuriyeti Üsküdar Aralık Ressam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title