Haberler

Renault Group, satış sonrası pazarındaki dijital dönüşümü için Fixter'ı satın aldı

Güncelleme:

Renault Group, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

Renault Group açıklamasına göre, 2017 yılında Londra'da Limvirak Chea, Frederic Dermer ve Cristian Vrabie tarafından kurulan Fixter, Birleşik Krallık'ta referans noktası haline geldi.

Söz konusu satın alma, gruba bağlı satış sonrası iş biriminin pazarda sınıfının en iyisi olarak kalma hedefiyle yol aldığı dijital dönüşüm sürecinin bir parçası oldu. Fixter'ın gelişimi Birleşik Krallık'ta ve 2022'nin ikinci yarısında Renault ağının desteğiyle Fransa'da ve gelecek yıllarda diğer Avrupa ülkelerinde devam edecek.

Bağımsız satış sonrası pazarda Fixter, çok markalı "Motrio" garaj ağının (Avrupa'da 2 bin 500 tesis), Renault Group'un uzmanlığı ve dijital hizmetleri ile "Mobilize Financial Services"in yenilikçi finansal hizmetlerinin desteğinden yararlanacak.

Satış sonrası için dijital dönüşüm hızlandı

Kullanıcıları, evlerinden çıkmadan tüm araç bakım hizmetlerinden faydalandıran Fixter; çevrim içi randevu alma, fiyat teklifi hazırlama, faturalandırma, aracı evden teslim alma ve grubun partner ağına götürme ile satış sonrası servis ve onarım garantileriyle de ilgileniyor. Böylece Fixter, müşteri deneyiminin tek bir platform üzerinden daha da dijitalleştirilmesini sağlıyor.

Güvenilir bir platform olan Fixter hizmeti, sıkı teknik standartlara ve incelemeye bağlı ortak garajları sayesinde müşteriye tam destek veriyor. Platform, start-up'ın ortak garajlarıyla pazarlık ettiği cazip fiyatlar sayesinde müşterilerin adil ve şeffaf fiyatlardan yararlanmalarına imkan tanıyor.

"Satış sonrası değer zincirimizi modernize ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Group Global Satış Sonrası Kıdemli Başkan Yardımcısı Hakan Doğu, söz konusu yatırımı, Renault Group'un müşterilerine onarım ve bakım için en iyi kalite/hız/fiyat oranını sunma taahhüdünün bir parçası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bağımsız satış sonrası faaliyetlerimizi geliştirmek, Renault Group'un yenileme pazarındaki stratejik bir ekseni konumunda. Müşterilerimizin beklentilerini daha iyi karşılamak için çok markalı IAM teklifimizi geliştirmeye devam ediyor ve satış sonrası değer zincirimizi baştan sona modernize ediyoruz. Fixter girişimini satın alarak, ağımızın uzmanlığını ve gücünü Fixter'ın çevikliği ve otomotiv bakımının tüm dijital yönlerine ilişkin bilgisiyle birleştirebileceğiz. Bu sayede en yüksek kalitede hizmetler sunabilecek ve faaliyetlerimizin dijitalleşmesini hızlandırabileceğiz."

Fixter Üst Yöneticisi (CEO) ve Kurucu Ortağı Limvirak Chea ise "Hem vizyonumuzu hem de gelecek için araç bakımını yeniden icat etme tutkumuzu paylaşan bir endüstri ortağını basit, şeffaf ve sorunsuz biçimde bulduğumuz için çok mutluyuz. Renault gibi büyük bir grubun uzmanlığı ve kaynakları, Fixter'ın çevikliği ve start-up zihniyeti ile birleştiğinde, bu devrimde daha ileriye daha hızlı biçimde gitmemiz mümkün olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Birleşik Krallık Tragger Renault Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title