Haberler

Remzi Çayır'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Öneri: "Ekonominin Başına Ekonomiden Anlayan Bir Heyeti Kayyum Olarak Atasın"

Güncelleme:

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Şu anda eğer Sayın Cumhurbaşkanı ülkeye hizmet etmek, ülkeye iyilik yapmak istiyorsa geleceğimizin kurtuluşuna vesile olacak ise ekonomiden elini çeksin, ekonomiyi anlayan bir heyeti kayyum olarak atasın" önerisinde bulundu.

MYP Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin genel merkezinde bugün basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, 17 Ağustos depremi başta olmak üzere tüm afetzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çayır'ın gündeme dair açıklamaları şöyle:

"ERDOĞAN'A ÖNERİM, EKONOMİNİN BAŞINA EKONOMİDEN ANLAYAN BİR HEYETİ KAYYUM OLARAK ATAMASIDIR"

"Buradan Sayın Cumhurbaşkanına bir öneride bulunuyorum. Belki de son zamanlarda yapacağı en büyük iyilik nedir biliyor musunuz? Ekonominin başına ekonomiden anlayan bir heyeti kayyum olarak atamasıdır. Yapılacak tek şey bu. Şu anda eğer Sayın Cumhurbaşkanı ülkeye hizmet etmek, ülkeye iyilik yapmak istiyorsa geleceğimizin kurtuluşuna vesile olacak ise ekonomiden elini çeksin, ekonomiyi anlayan bir heyeti kayyum olarak atasın. Bakın neler oluyor. Rabbim şahit olsun ki yarınımız dünden iyi olacak. Gelecek dünden daha iyi olacaktır.

"SURİYE'NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ, TÜRKİYE'NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜDÜR"

Başından beri buradan, burada bulunan arkadaşlar bilirler, bir şeyi savundum. Ne dedim; Türkiye'nin toprak bütünlüğü Suriye'nin toprak bütünlüğünden geçer. Akıllı olun, aklınızı başınıza alın dedim mi? Dedim. Bunlar ne dedi, 'Esed'len masaya mı oturacağız'. Ne yapacaksın? Rusya ile oturuyorsun, İran ile oturuyorsun, Ermenilerle oturuyorsun, Amerika ile oturuyorsun… Neyi konuşuyorsun, onlarla Suriye'yi konuşuyorsun. Muhatap Esed, direkt niye konuşmuyorsun, 'Konuşmam'. Sebep, kendilerince… Suudlarla konuştun, Arap Emirlikleriyle konuştun, İsrail'le şimdi sıkı fıkısın. Para bitti İsrail'le her türlü sıkı fıkı güzel. Para bitti. Hazine boş, tam takır. Para arıyorlar. Finans çevreleri Yahudiler. Yahudilerle dost olmak zorundalar şu an. Olamazlarsa para tükendi… Dedim ki, buradan, kaç sefer yaa… Akıl sahipleri başkalarından akıl alan insanlardır. 'Yok' dediler. Toprak bütünlüğü Suriye'nin toprak bütünlüğü, Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür. İçinde olmadığımız bir savaşın tarafı olamayız. Savaşın ceremesini Türk Milleti yüklenemez."

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Remzi Çayır Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title