Haberler

Redmi Note 11 SE tanıtıldı: Uygun fiyatlı seçenek!

Güncelleme:

Redmi Note 11T serinin uygun fiyatlı üyesi: Redmi Note 11 SE özellikleri ve fiyatı ile karşımızda. İşte telefonun detayları!

Xiaomi'nin alt markası Redmi'nin Çin'de gerçekleştirdiği etkinlikte, Redmi Note 11T serinin ve Xiaomi mi Band 7'nin yanı sıra yeni kulaklık ve dizüstü bilgisayarlarında tanıtımı gerçekleştirildi. Ancak bu cihazlar zaten lansman öncesinde sızdırılmıştı, etkinliğin sürpriz ürünü Redmi Note 11 SE modeli oldu.

Maalesef bu yeni bir akıllı telefon değil. 2021'in ilk yarısında Redmi Note 10 5G modelini piyasaya süren şirket, bu telefonu Redmi Note 10T 5G ve Poco M3 Pro 5G olarak farklı pazarlarda satışa sundu ve dış görünümünde çeşitli değişikliklere gitti. Çıkışının üzerinden 1 yıl geçen telefon bu kez yeni bir isimle Redmi Note 11 SE olarak satışa sunuldu. Ancak bu kez bazı donanımsal değişiklikler söz konusu.

Mi Band 7

Redmi Note 11 SE özellikleri

Poco M3 Pro 5G ile neredeyse aynı tasarıma sahip olan telefonda, önceki üç modelden farklı olarak 2 Megapiksel çözünürlüğündeki makro kamera bulunmuyor. 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı sunan bir ekrana ev sahipliği yapan telefonun, ön kamerası 8 Megapiksel.

Arka tarafta 48 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel derinlik algılama sensörünü görüyoruz. 4 / 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile gelen telefon, MediaTek Dimensity 700 işlemciden güç alıyor.

Redmi Note 11T Pro ve Pro+ tanıtıldı

7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen bu sekiz çekirdekli işlemci, 2.2 GHz hızında çalışıyor. Mali-G57 MC2 GPU'ya ev sahipliği yapan işlemcide dört adet Cortex A76 ve dört adet Cortex A55 çekirdeği yer alıyor.

Android 11 işletim sistemi ve MIUI 12 arayüzü ile kutudan çıkan telefon, 5000 mAh bataryaya sahip.

Redmi Note 11 SE fiyatı

Gölge Siyahı ve Uzay Mavisi renk seçenekleri ile satışa sunulan Redmi Note 11 SE fiyatı başlangıç için 165 dolar olarak belirlendi. 8 GB RAM'li modelin fiyatı ise 210 dolar seviyesinde.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Xiaomi Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title