Haberler
Güncelleme:

Polemik büyüyor! Bakan Koca'ya cevap veren Kılıçdaroğlu, Meclis'e bir de çağrı yaptı

Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın silahla öldürülmesinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Sağlık Bakanı Koca arasında başlayan polemik büyüyor. Bakan Koca'nın, "Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?" sözlerine üstü kapalı yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Şiddetle mücadele kanununu çıkarmak üzere, yüce Meclisimizi olağanüstü toplantıya davet ediyorum. "Üzgün görünmek" yerine, eğer gerçekten üzgünseniz, gelin bu meseleyi derhal halledelim" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

Kenan Tetik:

Tek amacı hırgür bay Kemal bırak artık çirkef siyaseti burdan sana malzeme çıkmaz

227
177
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

POLİSE YUMRUK ATAN HDP Lİ VEKİLİ KORUMASAYDINIZ SAMİMİYETİNİZE İNANABİLİRDİK

173
76
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

kendi aralarındaki husumet yüzünden oluyor olay fahrettin kocayla ne alakası var doktor yerıne başka bi meslekten olsaydı haberınız bıle olmazdı

146
86
yanıtYanıtla
by nokta :

polise yumruk atan hdp li vekile 2 kelime etseydin anlardık. ama yargılanmasın oyu verdiniz. öcalana özgürlük isteyen tabibler b. başkanına 2 kelime etseydin anlardık. bu ülkeden yana mısınız sorguluyoruz?

150
56
yanıtYanıtla
rizeli:

ikiside istifa etsin

27
133
yanıtYanıtla
ÖMER ORDU:

Yapılan yorumlardan beğenme durumuna baktım hayrete düştüm. Polise yumruk atılmasında PKK yanında yer almasını destekleyen bir sürü mahluk varmış. Yazıklar olsun

82
47
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

2023 ten sonra bu kemalin halini çok merak ediyorum. Bunu not alın arkadaşlar bir yere.

63
52
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

O koltukdan vazgeçmez!

yanıt1
yanıt0
ibrahim sarı:

KK, elbette şiddet olayları tasvip edilemez, mutlaka tedbir ne ise alınmalı ancak, askerimiz pkk nın saldırılarına maruz kalarak şehit oluyor, hatta 2015 de kulp ta bir doktoru pkk katletti bunlarla ilgili pkk ya bir tek sözünüz var mı. polise şiddet uygulayan hdp li için hayır oyu verdiniz bu ne anlama geliyor.

75
25
yanıtYanıtla
Cem Ergül:

Bir doktorumuz katledildi sağlık alanında olsun, kadına karşı olsun ,hayvana karşı olsun neden meclis,stk lar böyle vahim olaylar olduktan sonra caydırıcı kanunlar yapılması için konuşma yada miting yapıyor yıllardır tekrarlan aldatmaca gene başlıyor yeter başka canlar yanmadan gereğini yapın

27
5
yanıtYanıtla
Ahmet Kırmızıgül:

Bay Kemal bu ülkenin başına dert oldu. İşin daha kötüsü bunun arkasında rantcı insanlar sürü oluşturmuş gidiyorlar. Ama cürmü kadar yer yakarlar.

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet Uğur:

madurlar hakkını almadığı sürece istediğiniz kanunu çıkarın. madurlar kendi hakkını arar sonu ölümler 10 kat artar. yanlış bacağı kesen doktoru yargılanamaz yaparsanız olacağı bu.

1
0
yanıtYanıtla
Shef :

Doktorlar bir iki grev yaptılar diye bu kadar destek var. Yoksa öğretmenlerin yediği dayağın haddi hesabı yok. fakat onları dikkate almıyorlar. Benden olmayan herkes bana düşmandır zihniyetinden Allah bu milleti korusun.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title