Haberler

"Company Of Heroes 2" Oyunu İlgi Gördü

Güncelleme:

TTNET'in dijital oyun mağazası Playstore'da haziran ayında en çok "Company of Heroes 2" oyunu ilgi gördü.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre,"Company of Heroes 2", özellikle strateji oyunlarını sevenlerden ilgi görmeye devam ediyor.

Playstore'da mayıs ayının satış lideri olan, Codemasters'ın  yarış oyunu "Grid 2" ise bu ay ikinci sıraya yerleşti.  "Call of Juarez Gunslinger" oyunu ise Playstore'da en çok ilgi gören üçüncü oyun oldu.

Capcom firmasının  aksiyon oyunu "Remember Me", Playstore'da en çok satan dördüncü oyun olmayı başarırken, dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşan bir başka oyun olan, Skyrim serisinin tüm eklenti paketlerini içeren özel paketi "Skyrim Legendary Edition" ise beşinci sırada yer aldı.

Playstore'da haziran ayında en çok satan diğer oyunlar ise sırasıyla; Activision firmasının sunduğu  "Deadpool", Trackmania serisinin yeni oyunu "Trackmania Stadium", Simcity "Battlefield 3 Premium Edition" ve "Hitman Absolution" oldu.

Açıklamada, oyunseverlerin Playstore'daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore'un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebileceği belirtildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title