Haberler
Güncelleme:

Bakan Akar "Suçüstü yakalandılar" demişti! ABD'den, Kuzey Irak'ta düşen helikopterle ilgili açıklama geldi

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Patrick Ryder, ABD'nin Kuzey Irak'ta düşen PKK/YPG terör örgütü üyelerini taşıyan helikopterler ve Irak'ta aldıkları eğitimle ilgisi olmadığını iddia etti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise konuyla ilgili, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı" demişti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Alkurt:

SEYTAN ORDUSU ABD, INSANLIGA KAN KUSTURUYORSUNUZ. ALLAH DA SIZE KAN KUSTURUR INSALLAH.

100
16
yanıtYanıtla
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

HAYDUT DEVLET ABD TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KENDİNİZ SİLAHLANDIRIP BÜYÜTÜP ÜLKELERİN BAŞINA MUSALLAT EDİP SONRDA KURTARICI ROLÜYLE O ÜLKEYİ İŞGAL EDİYORSUNUZ 7 BENZEMEZ HÜKÜMET OLMASSA TÜRKİYEDE BUNU BAŞARAMAYACAKSINIZ.

93
14
yanıtYanıtla
ALİCAN:

ABD nin DEAŞ ı yok etme bahanesi ile kurduğu SDG ye verdiği desteğe daha ne kadar tahammül edeceğiz. SDG TÜrkiyeye saldırıp Türk ordusu ile savaşmaya başlayınca mı aklimız başımıza gelecek. Türkiyenın ömrü ABD ve Batının ihanetlerini görmemezlikten gelerek mi geçecek.

83
18
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Allaha havale ediyorum! Rabbim herseyi gören ve bilendir! Rabbim Ülkemi ve Islam Alemini ve tüm mazlumlari bunlarin serrinden korusun!

87
12
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

Millet ittifakı seçimi kazanırsa suriye den çıkılacağını ima ediyor. Bakalım ama çıkarsak Kürt devleti kurulacaktır net. Beka sorunumuz olacaktır. Tek engel Türkiye kaldı.

74
17
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Yok , Abd bir de kabul edecekti. Girip de mahvetmediği ülke yoktur. Düşman müttefiktir. Asla güvenilmez. Önemli olan senin herşeyinle sağlam ,güvenilir olman. Gerisi hikaye..

77
7
yanıtYanıtla
Google Hesap:

Bir ülke bile kendi ordusunu donatırken bütce yetiştirmezken terror örgütleri daha iyi silahla donatılıyor...bize skorsy satıyor karşıya onu düşürmek için manpad veriyor

52
2
yanıtYanıtla
Kemal Gocer:

Bu dünyanın şeytanı ABD elbet günün birinde seninde hesabın dürülür. Allah büyüktür.

35
3
yanıtYanıtla
delidolu :

Çevir kazı yanmasın hep aynı terane

28
3
yanıtYanıtla
Babilya :

Sen ne biçim müttefiksin.Bak şu konuşana ,açık,açık ihanetini gösteriyor. Yaşamakiçin size göre ihanet var ,bize göre ihanet yok.Vay dünya vay

14
5
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

çok sayıda güce destek veriyoruz!!!

13
1
yanıtYanıtla
Babilya :

Sen ne biçim müttefik ülkesin.?Sizin için ihanetlik var bizim için ihanetlik yok . Bakşu konuşana bütün örgütler sizin insiyatifinizde, kıvırma.....

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title