Haberler

Parkta silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Van'ın İpekyolu ilçesinde parkta silahlı saldırıya uğrayan N.U. hayatını kaybetti. Saldırgan kaçmaya çalışırken bir kişinin demir çubukla vurması anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

VAN'ın İpekyolu ilçesinde parkta silahlı saldırıya uğrayan N.U. hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışan saldırgana bir kişinin elindeki demir çubukla vurduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, saat 14.00 sıralarında İpekyolu ilçesi Beşyol Meydanı'ndaki Hz. Ömer Camii'nin yakınındaki parkta meydana geldi. Henüz kimliği öğrenilemeyen kişi, N.U.?ya ateş etti. Yaralanan N.U. yere yığılırken, şüpheli ise elinde silahla bölgeden uzaklaşmak istedi. Bu sırada bir kişi, demir çubukla şüphelinin başına vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. N.U., ambulansla kaldırıldığı hastanede, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Şüpheli ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin elinde silahla bölgeden uzaklaşmaya çalışırken arkasından gelen kişinin başına demir çubukla vurduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu İpekyolu Van Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title