Haberler

Palamut & CPM Sailing Team 4 Kupayla Evine Döndü

Güncelleme:

İstanbul-Bodrum rotasında gerçekleştirilen Türkiye'nin en prestijli Açık Deniz Yat Yarışlarında Palamut & CPM Sailing Team 4 kupa kazandı.

47. Yıl TAYK Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yarışı ile İstanbul'dan yelken açan tekneler 295 deniz mili mesafeyi kat ederek Sığacık'ta finiş verdiler. 39 teknenin katıldığı yarışta IRC 2 klasmanında üçüncülük derecesini alan Palamut & CPM Sailing Team, Sığacık'ta başlayan ve Bodrum Turgutreis' te tamamlanan Sahil Güvenlik- Doğu Ege Yelken Haftası IRC Birinciliği yarışlarında ise sırasıyla Sahil Güvenlik IRC Birinciliği Sığacık Koy İçi Yarışları'nda birincilik, Sığacık-Bodrum rotasında gerçekleştirilen TAYK-Çakabey 937 Yat Yarışı'nda ikincilik ve seri boyunca yapılan toplam 6 yarışın genel ödülünde ikincilik kupalarını kazanarak evine 4 kupa ile döndü.

Bu yıl kurulan ve eski milli yelkenci Targan Hazarhun kaptanlığında sezona başlangıç yapan Palamut & CPM Sailing Team, alınan bu sonuçlarla kısa sürede yakaladığı başarılarına yenilerini ekledi. Tecrübeli rakiplerinin yer aldığı IRC 2 klasmanında TAYK ve İYK Trofeleri'nde ikinci sırada yer alan ekip, İstanbul'da devam edecek yarışlardaki podyum hedefini sürdürmek ve hazırlıklar için vakit kaybetmeden teknesini İstanbul'a yola çıkarttı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgutreis İstanbul Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title