Haberler

Özel Medıcabıl Hastanesi'nin Bilimsel Etkinlikleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Özel Medicabil Hastanesi'nin, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu, Medicabil Yalın Sağlık Enstitüsü, Kaizen Enstitü Türkiye, Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ve Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği katkılarıyla düzenlediği 5. Medicabil Bilimsel Etkinlikleri kapsamındaki Yalın Hastane Kongresi'nde 8 panel gerçekleşecek ve 22 sözlü bildiri sunulacak.

Yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda doktor, hastane yöneticisi, sağlık kurumu temsilcilerinin ve çalışanlarının katılacağı ve 23-25 Mart 2017 tarihlerinde Grand Swiss-Belhotel Çelik Palas Bursa'da gerçekleştirilecek Yalın Hastane Kongresi'nde, "Kalite ve Akreditasyonun Yalın Sağlığa Katkısı", "Yalın Sağlık Uygulamasının Kamu Hastanelerinde Geleceği", "Kaizen Global'ın ve Kaizen Turkey'in Yalın Sağlığa Katkısı", "Hastanelerde Yalın Süreçler", "Tedavi ve Bakımda Yalın", "Sağlıkta Yalın Yaklaşım Felsefesinde Temel Faktörler" ile "Sağlık Yönetiminde Yalınlaşma" gibi konular ele alınacak.

Kongre'nin eş başkanlığını yapan Özel Medicabil Hastanesi Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi, Yalın Sağlık Enstitüsü Başkanı Duygu Soydan, "Sağlık hizmeti süreçleri gerek ülkenin sağlık politikaları gerekse ulusal ve uluslararası düzeyde kabul görmüş hizmet kalite standartları çerçevesinde sürekli ve büyük bir hızla değişime uğrayarak yenilenmektedir. Sağlık hizmeti sunucuları olarak, sürekli bir yenisi eklenen bu değişimlere ayak uydurmak ve hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlamak için, karşılaşılan sorunların analizini doğru yaparak uygun çözümü üretme sorumluluğundayız. Bu sorumluluk bilinciyle beşincisini hayata geçireceğimiz Yalın Hastane Kongresi'nin gururunu yaşıyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Palas Yalın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title