Haberler

Özel gereksinimli öğrenciler Düzce'de üniversite deneyimi yaşıyor

Güncelleme:

Düzce Üniversitesi'nde (DÜ) "Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi" projesi kapsamında fakülte, kütüphane, kafeterya ve çeşitli sosyal alanları gezen özel gereksinimli öğrenciler, üniversite hayatını deneyimledi.

Düzce Üniversitesi'nde (DÜ) "Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi" projesi kapsamında fakülte, kütüphane, kafeterya ve çeşitli sosyal alanları gezen özel gereksinimli öğrenciler, üniversite hayatını deneyimledi.

DÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce özel gereksinimli öğrencilere üniversite deneyimi kazandırma amacıyla hazırlanan proje, 3 Mart'ta imzalanan iş birliği protokolüyle başladı.

Proje kapsamında Konuralp Yerleşkesi'ndeki kampüsü ziyaret eden öğrenciler, DÜ Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencilerince karşılandı.

Eğitim Fakültesi'nin ardından Merkez Kütüphane'yi gezen öğrenciler, ilgi alanlarına yönelik kitapları inceledi. Orman Fakültesi'nde Araştırma Görevlisi Abdullah Hüseyin Dönmez'den bilgi alan öğrenciler, daha sonra Karavana Mutfağı'nda yapılan yemeklerden tattı.

Kapalı havuz, halı saha ve kafeterya gibi sosyal alanları da gezen öğrenciler, üniversite hayatını deneyimlemenin mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: AA / Güncel

milli eğitim bakanlığı Düzce Üniversitesi Çocuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title